![](/assets/images/menu-bg.jpg?width=1920&mode=crop&quality=80)
- >
- Opskrifter>
- Alt det andet>
- Desserter og drikke>
- Is og sorbet>
- Is med hyldeblomstsaft og frugt
Is med hyldeblomstsaft og frugt
Samlet tid: 400 min.
Arbejdstid: 15 min.
Sværhedsgrad: Nem
![](/media/mm2b4tlc/is-med-hyldeblomstsaft-og-frugt-4000-px.jpg?width=1920&heightratio=0.6666666666666666666666666667&mode=crop&quality=80)
Is med hyldeblomstsaft og frugt er dejlig læskende, prøv selv.
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Du skal bruge
Ingredienser til is med hyldeblomstsaft og frugt
Is med hyldeblomstsaft og frugt
1½ dl. hyldeblomstsaft
1½ dl. vand
100 g. blandet frisk frugt (fx jordbær, blåbær, mango, kiwi)
![](/media/w1ojcsph/hyldeblomst_drik-800px_0.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Hyldeblomstsaft
![](/media/b3lkg2qn/thumb_colourbox3099415.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Vand
![](/media/nx2ppoy2/blåbær.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Blåbær - friske
Køkkenredskaber til is med hyldeblomstsaft og frugt
1 decilitermål
1 køkkenvægt
1 skærebræt
1 stor skarp kniv
4 isforme
6 isforme
2 isforme
![](/media/kkrhgigi/decilitermål-3000-px.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Decilitermål
![](/media/lwajbbjp/køkkenvægt-3000-px.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Køkkenvægt
![](/media/svymhann/skærebræt-træ-og-plast-3000-px-2.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Skærebræt
![](/media/b3khocnu/stor-kniv-eller-kokkekniv-3000-px.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Stor skarp kniv - kokkekniv
Sådan gør du
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Lad os komme igang
1.
Vask hænder.
Se videoen.2.
Find ingredienser frem.
Is med hyldeblomstsaft og frugt:
3.
Bland hyldeblomstsaft og vand til en stærk saftevand.
4.
Skær frugten ud i mindre stykker, og fordel den i isformene.
5.
Hæld saftevandet over, og sæt pindene i.
6.
Kom isene i fryseren i minimum 6 timer.
7.
Hold isformene under rindende vand, når du skal have isene ud af formen.
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Næringsindhold per portion
Energi: 347 kJ / 83 kcal
Protein: 2 %
Kulhydrat: 92 %
Fedt: 4 %
Kostfibre: 2 %
Inspiration
Samlet tid: 300 min
Arbejdstid: 15 min