Sådan gør du

Åbn trin-for-trin-visning

Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.

Lad os komme igang

1.

Vask hænder.

Se videoen.

2.

Find ingredienser frem.

Sådan laver du opskriften

3.

Hæld cremefraiche eller ymer i en lille skål.

4.

Skræl ingefæren. Se videoen.

5.

Riv ingefæren fint på et rivejern.

6.

Rør ingefæren i cremefraichen/ymeren.

7.

Kom koldt vand i en lille skål, og skyl persille i vandet. Lad den dryppe af på et rent viskestykke. Hak persillen fint. Se videoen.

8.

Rør persillen i dressingen.

9.

Skær en lime over, og skær den i kvarte. Tag en kvart lime, og pres saften ned i dressingen. Smag dressingen til med lidt ekstra lime-saft. Se videoen.

10.

Smag dressingen til med salt. Tilsæt eventuelt mere frisk ingefær. Server med eksempelvis kartofler eller kyllingebryst. Velbekomme. Se videoen.

Næringsindhold per portion

Energi: 375 kJ / 89 kcal

Protein: 10 %

Kulhydrat: 20 %

Fedt: 70 %

Her af mættet fedt 4,6g

Kostfibre: 0 %

Kokkeskolevideoer

Ingefær, skrælle

Ingefær, skrælle

Krydderurter, skylle

Krydderurter, skylle

Citrusfrugt, presse

Citrusfrugt, presse

Måleenheder, spiseske, teske, knivspids

Måleenheder, spiseske, teske, knivspids

Inspiration

Samlet tid: 15 min

Arbejdstid: 15 min

Samlet tid: 30 min

Arbejdstid: 30 min

Samlet tid: 30 min

Arbejdstid: 25 min

Samlet tid: 30 min

Arbejdstid: 30 min