- >
- Opskrifter>
- Aftensmad>
- Tilbehør>
- Dip, dressinger og sovs>
- Ingefærdressing
Ingefærdressing
Samlet tid: 30 min.
Arbejdstid: 30 min.
Sværhedsgrad: Medium
En hjemmelavet dressing kan pifte enhver salat op. Mums! Gem den i en bøtte med låg i køleskabet. Der kan den holde sig et par dage. Det er nemt at lave, og du kan bruge både yoghurt naturel, A38, creme fraiche, skyr eller ymer. Så ingen undskyldninger her!
Tip: Du kan også bruge den som dip til dine grøntsagssnacks.
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Du skal bruge
Ingredienser til ingefærdressing
Ingredienser
1 ½ dl. cremefraiche 9% eller ymer
2 ¼ dl. cremefraiche 9% eller ymer
1 dl. cremefraiche 9% eller ymer
3 cm. frisk ingefær (ca. 30 g.)
4 ½ cm. frisk ingefær (ca. 45 g.)
2 cm. frisk ingefær (ca. 20 g.)
1 dl. persille
1 ½ dl. persille
½ dl. persille
½ lime
¾ lime
¼ lime
1 knivspids salt
¼ tsk. salt
½ knivspids salt
Creme fraiche
Ingefær (frisk)
Persille
Lime
Salt
Køkkenredskaber til ingefærdressing
1 decilitermål
1 køkkenvægt
1 lille skål
1 kartoffelskræller
1 rivejern
1 spiseske
1 balje
1 dørslag
1 lille skarp kniv
1 skærebræt
1 citruspresser
Decilitermål
Køkkenvægt
Lille røreskål
Kartoffelskræller
Rivejern
Spiseske
Balje
Dørslag
Urtekniv
Skærebræt
Citruspresser
Sådan gør du
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Lad os komme igang
1.
Vask hænder.
Se videoen.2.
Find ingredienser frem.
Sådan laver du opskriften
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Næringsindhold per portion
Energi: 375 kJ / 89 kcal
Protein: 10 %
Kulhydrat: 20 %
Fedt: 70 %
Her af mættet fedt 4,6g
Kostfibre: 0 %
Kokkeskolevideoer