1. >
  2. Opskrifter>
  3. Aftensmad>
  4. Tilbehør>
  5. Dip, dressinger og sovs>
  6. Argentinsk tomatsalsa og chimichurri

Sådan gør du

Åbn trin-for-trin-visning

Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.

Lad os komme igang

1.

Vask hænder.

Se videoen.

2.

Find ingredienser frem.

Sådan laver du opskriften

3.

Lav først chimichurrien: Pil og hak hvidløg fint. Se videoen.

4.

Kom hakket hvidløg, tørret oregano, chiliflager og salt i en skål.

5.

Kog vandet i en elkedel, og hæld det kogende vand i skålen.

6.

Tilsæt olie og klar eddike, og rør rundt med en røreske, til det er blandet sammen.

7.

Stil chimichurrien i køleskabet i 1 time.

8.

Lav tomatsalsaen: Skyl tomater, chili og peberfrugt.

9.

Skær tomater og peberfrugt i fine, små tern, og kom ternene i den anden skål.

10.

Ordn chilien, hak den, og kom den i skålen. Se videoen.

11.

Fjern de yderste lag af løget, hak det fint, og kom det i skålen. Se videoen.

12.

Tilsæt klar eddike, vand, olie, salt og peber, og rør rundt med en røreske, til det hele er blandet sammen.

13.

Lad tomatsalsaen trække i 30 minutter.

Næringsindhold per portion

Energi: 1068 kJ / 255 kcal

Protein: 3 %

Kulhydrat: 16 %

Fedt: 81 %

Heraf mættet fedt: 2,9 g.

Kostfibre: 0 %

Kokkeskolevideoer

Hvidløg, hakke

Hvidløg, hakke

Chili, ordne og vurdér styrke

Chili, ordne og vurdér styrke

Løg, hakke

Løg, hakke

Inspiration

Samlet tid: 30 min

Arbejdstid: 21 min

Samlet tid: 30 min

Arbejdstid: 30 min

Samlet tid: 60 min

Arbejdstid: 50 min