
- >
- Opskrifter>
- Alt det andet>
- Desserter og drikke>
- Drikke>
- Saft>
- Hyldeblomstdrik med passionsfrugt
Hyldeblomstdrik med passionsfrugt
Samlet tid: 30 min.
Arbejdstid: 30 min.
Sværhedsgrad: Nem

Elsker du også passionsfrugt og hyldeblomst saft? Så følg med her, for Micki har nemlig lavet en super nem drink til en hver festlig lejlighed hvor han har blandet de to ting.
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Du skal bruge
Ingredienser til hyldeblomstdrik med passionsfrugt
Hyldeblomstdrik:
4 passionsfrugter
6 passionsfrugter
2 passionsfrugter
2 dl. hyldeblomstsaft
1 dl. hyldeblomstsaft
8 dl. danskvand
4 dl. danskvand
24 isterninger
36 isterninger
12 isterninger
Pynt:
4 kviste mynte
6 kviste mynte
2 kviste mynte

Passionsfrugt

Hyldeblomstsaft

Danskvand

Isterning

Mynte
Køkkenredskaber til hyldeblomstdrik med passionsfrugt
1 decilitermål
1 skærebræt
1 stor skarp kniv
1 spiseske
4 drinks eller vinglas
6 drinks eller vinglas
2 drinks eller vinglas
1 kande
1 lille skål

Decilitermål

Skærebræt

Stor skarp kniv - kokkekniv

Spiseske

Vinglas

Kande

Lille røreskål
Sådan gør du
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Lad os komme igang
1.
Vask hænder.
Se videoen.2.
Find ingredienser frem.
Pynt:
3.
Skær passionsfrugterne over. Skrab kødet fra en passionsfrugt ned i et glas. Gør det samme med de øvrige glas.
Skær passionsfrugterne over. Skrab kødet fra en passionsfrugt ned i et glas. Gør det samme med det andet glas.
Hyldeblomstdrik:
4.
Bland hyldeblomstsaften og danskvand sammen i en kande.
5.
Kom isterninger i glassene, og hæld hyldeblomst-brusen over passionsfrugten og isen.
6.
Skyl fire kviste mynte i en skål med vand. Pynt med en kvist i hvert glas.
Skyl seks kviste mynte i en skål med vand. Pynt med en kvist i hvert glas.
Skyl to kviste mynte i en skål med vand. Pynt med en kvist i hvert glas.
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Næringsindhold per portion
Energi: 121 kJ / 29 kcal
Protein: 8 %
Kulhydrat: 88 %
Fedt: 4 %
Kostfibre: 0 %