
- >
- Opskrifter>
- Madpakker>
- Smørelse og dip>
- Hjemmelavet peanutbutter
Hjemmelavet peanutbutter
Samlet tid: 30 min.
Arbejdstid: 30 min.
Sværhedsgrad: Medium

I USA elsker de peanutbutter. De bruger det i sandwich, på pandekager og alle mulige andre steder. Men du har det ikke lige lager? Så laver du den bare selv på nul komma dut.
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Du skal bruge
Ingredienser til hjemmelavet peanutbutter
Ingredienser
200 g. saltede peanuts
3 spsk. neutral olie eller peanutolie
2 spsk. honning

Peanuts

Rapsolie

Honning
Køkkenredskaber til hjemmelavet peanutbutter
1 køkkenvægt
1 spiseske
1 minihakker eller blender
1 sylteglas

Køkkenvægt

Spiseske

Søjleblender

Sylteglas
Sådan gør du
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Lad os komme igang
1.
Vask hænder.
Se videoen.2.
Find ingredienser frem.
Peanutbutter:
3.
Kom peanutsene i en blender, og tænd blenderen på lav hastighed. Lad den blende, til peanutsene er blevet fint hakkede. Se videoen.
4.
Fortsæt med at blende, nu på medium hastighed, indtil peanutsene har samlet sig til en ensartet masse.
5.
Kom olie og honning i blenderen, og blend et par minutter mere, til du har en ensartet og glat og tyktflydende masse.
6.
Smag den til med honning og olie, så den har den rette smag og konsistens.
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Næringsindhold per portion
Energi: 489 kJ / 117 kcal
Protein: 11 %
Kulhydrat: 14 %
Fedt: 75 %
Heraf mættet fedt 1,6 g.
Kostfibre: 0 %
Kokkeskolevideoer