1. Hjem >
  2. Opskrifter >
  3. Madpakker >
  4. Smørelse og dip >
  5. Hjemmelavet peanutbutter

Sådan gør du

Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.

Lad os komme igang

1.

Vask hænder.

Se videoen.

2.

Find ingredienser frem.

Peanutbutter:

3.

Kom peanutsene i en blender, og tænd blenderen på lav hastighed. Lad den blende, til peanutsene er blevet fint hakkede. Se videoen.

4.

Fortsæt med at blende, nu på medium hastighed, indtil peanutsene har samlet sig til en ensartet masse.

5.

Kom olie og honning i blenderen, og blend et par minutter mere, til du har en ensartet og glat og tyktflydende masse.

6.

Smag den til med honning og olie, så den har den rette smag og konsistens.

Næringsindhold per portion

Energi: 489 kJ / 117 kcal

Protein: 11 %

Kulhydrat: 14 %

Fedt: 75 %

Heraf mættet fedt 1,6 g.

Kostfibre: 0 %

Kokkeskolevideoer

Blender, sådan bruger du den

Blender, sådan bruger du den

Inspiration

Rødbedepesto

Sværhedsgrad: Medium

Samlet tid: 90 min

Arbejdstid: 30 min

Ærtecreme

Sværhedsgrad: Nem

Samlet tid: 30 min

Arbejdstid: 25 min

Karry-dip

Sværhedsgrad: Nem

Samlet tid: 30 min

Arbejdstid: 30 min

Leverpostej med bacon og timian

Sværhedsgrad: Nem

Samlet tid: 90 min

Arbejdstid: 60 min