Sådan gør du

Åbn trin-for-trin-visning

Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.

Lad os komme igang

1.

Vask hænder.

Se videoen.

2.

Find ingredienser frem.

Selleriremoulade:

3.

Kom creme fraiche, mayonnaise og dijonsennep i en skål, og rør det sammen.

4.

Skyl og skræl knoldsellerien, og riv den på den grove side af rivejernet. Se videoen.

5.

Kom den revne knoldselleri i cremefraiche-blandingen, og rør det sammen.

6.

Skær citronen over, og pres saften på en citruspresser. Se videoen.

7.

Smag din selleriremoulade til med citronsaft, salt og peber

Næringsindhold per portion

Energi: 603 kJ / 144 kcal

Protein: 6 %

Kulhydrat: 17 %

Fedt: 75 %

Heraf mættet fedt: 2,4 g.

Kostfibre: 2 %

Kokkeskolevideoer

Knoldselleri skære

Knoldselleri skære

Citrusfrugt, presse

Citrusfrugt, presse

Inspiration

Samlet tid: 30 min

Arbejdstid: 10 min

Samlet tid: 30 min

Arbejdstid: 30 min

Samlet tid: 15 min

Arbejdstid: 15 min