Sådan gør du

Åbn trin-for-trin-visning

Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.

Lad os komme igang

1.

Vask hænder.

Se videoen.

2.

Find ingredienser frem.

Aioli:

3.

Kom æggeblommerne, salt, sennep og eddike op i en stor skål. Pisk det sammen med en håndmikser.

4.

Hæld olie i skålen i en meget tynd stråle, mens du pisker. Det skal blive til en tyk mayonnaise. Se videoen.

5.

Pil og pres hvidløgene med en hvidløgspresser. Se videoen.

6.

Rør det pressede hvidløg i mayonnaisen, og smag til med salt og peber.

Næringsindhold per portion

Energi: 0 kJ / kcal

Protein: 0 %

Kulhydrat: 0 %

Fedt: 0 %

Kostfibre: 0 %

Kokkeskolevideoer

Majonæse

Majonæse

Presse hvidløg

Presse hvidløg

Inspiration

Samlet tid: 30 min

Arbejdstid: 30 min

Samlet tid: 60 min

Arbejdstid: 20 min

Samlet tid: 30 min

Arbejdstid: 30 min

Samlet tid: 60 min

Arbejdstid: 45 min