- >
- Opskrifter>
- Råvarer>
- Frugt, bær og nødder>
- Bær>
- Hindbærmarmelade
Hindbærmarmelade
Samlet tid: 30 min.
Arbejdstid: 20 min.
Sværhedsgrad: Medium
Det bedste man kan få er hjemmelavet marmelade! Det smager himmelsk, og får sommeren til at vare lidt længere. Du kan også eksperimentere ved at blande forskellige bær eller tilsætte eksempelvis vanilje - og lave din helt egen marmelade med din yndlingssmag.
Tip: Til denne opskrift er det rigtigt vigtigt, at du bruger helt rene glas til din syltetøj. Få eventuelt en voksen til at hjælpe dig med at skolde glassene med kogende vand, inden du skal bruge dem.
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Du skal bruge
Ingredienser til hindbærmarmelade
Ingredienser
400 g. hindbær (frosne eller friske)
2 dl sukker
Hindbær
Sukker
Køkkenredskaber til hindbærmarmelade
1 decilitermål
1 køkkenvægt
2 mellem gryder
Rene syltetøjsglas med låg
1 sæt grydelapper
1 røreske
Decilitermål
Køkkenvægt
Mellem gryde
Sylteglas
Grydelapper
Røreske
Sådan gør du
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Lad os komme igang
1.
Vask hænder.
Se videoen.2.
Find ingredienser frem.
Skoldnings af syltetøjsglas:
3.
Kom vand i en gryde, læg låg på, og bring vandet i kog.
4.
5.
6.
Hindbærmarmelade:
7.
8.
9.
10.
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Næringsindhold per portion
Energi: 684 kJ / 163 kcal
Protein: 2 %
Kulhydrat: 93 %
Fedt: 5 %
Kostfibre: 0 %