Sådan gør du

Åbn trin-for-trin-visning

Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.

Lad os komme igang

1.

Vask hænder.

Se videoen.

2.

Find ingredienser frem.

Sådan laver du opskriften

3.

Pil og hak løg og hvidløg fint. Se videoen.

4.

Skyl squashen. Skær den i små tern på cirka 1 x 1 centimeter.

5.

Skræl gulerødderne og skyl dem. Skær dem i små tern på cirka 1 x 1 centimeter.

6.

Fjern hvidkålens yderste blade og smid dem ud. Skyl hvidkålen og skær den i tynde strimler. Se videoen.

7.

Skær citronen over, og pres saften ud af den. Se videoen.

8.

Åbn brikken med hakkede tomater.
Åbn brikkerne med hakkede tomater.

9.

Varm olien i en stor gryde ved middel varme. Kom løg og hvidløg i gryden og svits dem i cirka 2 minutter.

10.

Kom gulerødder, hvidkål og squash i gryden, og svits i 2 minutter mere.

11.

Kom spidskommen, paprika, muskatnød og tomatpuré i gryden og lad det svitse med i cirka 1 minut.

12.

Kom hakkede tomater, citronsaft, vand, grøntsags-bouillon-terning, salt og peber i gryden og rør rundt.

13.

Bring det i kog, mens du rører rundt. Læg låg på og skru ned på lav varme. Lad det koge i cirka 10 minutter ved svag varme. Rør rundt engang imellem. Kom mere vand i, hvis du synes, den er blevet for tyk.

14.

Smag retten til med salt, peber og citronsaft.

15.

Varm brødet og server med cremefraiche til.

Næringsindhold per portion

Energi: 2255 kJ / 539 kcal

Protein: 12 %

Kulhydrat: 60 %

Fedt: 28 %

Kostfibre: 0 %

Kokkeskolevideoer

Løg, hakke

Løg, hakke

Hvidkål, skære i strimler

Hvidkål, skære i strimler

Citrusfrugt, presse

Citrusfrugt, presse

Inspiration

Samlet tid: 30 min

Arbejdstid: 20 min

Samlet tid: 60 min

Arbejdstid: 30 min

Bygotto

Medium

Samlet tid: 60 min

Arbejdstid: 30 min

Samlet tid: 90 min

Arbejdstid: 0 min