1. >
  2. Opskrifter>
  3. Aftensmad>
  4. Vegetar>
  5. Gullash med grøntsager

Sådan gør du

Åbn trin-for-trin-visning

Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.

Lad os komme igang

1.

Vask hænder.

Se videoen.

2.

Find ingredienser frem.

Forbered grøntsager:

3.

Pil løg og hvidløg, og hak begge dele fint. Se videoen.

4.

Skyl squashen. Skær den i små tern på cirka 1 x 1 centimeter.

5.

Skræl gulerødderne, og skyl dem. Skær dem i små tern. Se videoen.

6.

Fjern hvidkålens yderste blade, og smid dem ud. Skyl hvidkålen, og skær den i tynde strimler. Se videoen.

7.

Skær citronen over, og pres saften ud af den. Se videoen.

8.

Åbn brikken med hakkede tomater.
Åbn brikkerne med hakkede tomater.

Gullasch:

9.

Varm en stor gryde op ved middel varme, og kom olie i. Kom løg og hvidløg i gryden, og svits dem i cirka 2 minutter. Se videoen.

10.

Kom gulerødder, hvidkål og squash i gryden, og svits i 2 minutter mere.

11.

Kom spidskommen, paprika, muskatnød og tomatpuré i gryden, og lad det svitse med i cirka 1 minut.

12.

Kom hakkede tomater, citronsaft, vand, grøntsagsbouillon, salt og peber i gryden, og rør rundt.

13.

Bring det i kog, mens du rører rundt. Læg låg på, og skru ned på lav varme. Lad det koge i cirka 10 minutter ved svag varme. Rør rundt engang imellem. Kom mere vand i, hvis du synes, den er blevet for tyk.

14.

Smag retten til med salt, peber og citronsaft.

15.

Varm brødet, og server gullaschen med creme fraiche til.

Næringsindhold per portion

Energi: 2255 kJ / 539 kcal

Protein: 12 %

Kulhydrat: 60 %

Fedt: 28 %

Kostfibre: 0 %

Kokkeskolevideoer

Løg, hakke

Løg, hakke

Skære gulerod i store, små og meget små tern

Skære gulerod i store, små og meget små tern

Hvidkål, skære i strimler

Hvidkål, skære i strimler

Citrusfrugt, presse

Citrusfrugt, presse

Løg, svitse

Løg, svitse

Inspiration

Samlet tid: 60 min

Arbejdstid: 50 min

Samlet tid: 90 min

Arbejdstid: 70 min

Samlet tid: 40 min

Arbejdstid: 30 min

Samlet tid: 40 min

Arbejdstid: 30 min