Sådan gør du

Åbn trin-for-trin-visning

Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.

Lad os komme igang

1.

Vask hænder.

Se videoen.

2.

Find ingredienser frem.

Gulerødder a l'orange:

3.

Skyl og skræl gulerødderne. Skær dem i tynde skiver. Se videoen.

4.

Kom smør og olie på en pande, og varm det op til middelhøj varme.

5.

Kom gulerodsskiverne på panden, og steg dem i 2-3 minutter, eller til de er gyldne.

6.

Kom honning på panden, og rør rundt. Lad det karamellisere i 1 minut.

7.

Tilsæt til sidst appelsinjuice, og skru ned til middellav varme, og lad det simre i 5-6 minutter, eller til gulerødderne er møre men stadigvæk har lidt bid.

Næringsindhold per portion

Energi: 569 kJ / 136 kcal

Protein: 4 %

Kulhydrat: 45 %

Fedt: 46 %

Heraf mættet fedt: 2,1 g.

Kostfibre: 5 %

Kokkeskolevideoer

Tyndskræller

Tyndskræller

Inspiration

Samlet tid: 40 min

Arbejdstid: 15 min

Samlet tid: 30 min

Arbejdstid: 15 min

Samlet tid: 30 min

Arbejdstid: 30 min

Samlet tid: 90 min

Arbejdstid: 90 min