- >
- Opskrifter>
- Aftensmad>
- Tilbehør>
- Dip, dressinger og sovs>
- Grøntsagsstave med dip
Grøntsagsstave med dip
Samlet tid: 30 min.
Arbejdstid: 30 min.
Sværhedsgrad: Nem
Snacksulten? Så skær dine yndlingsgrøntsager i stave, og spis dem en lækker dip til.
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Du skal bruge
Ingredienser til grøntsagsstave med dip
Thousand-island dressing:
½ fed hvidløg
3 dl. yoghurt naturel
4 spsk. ketchup
1 tsk. paprika
1 knivspids salt
Grøntstave:
2-3 gulerødder
1 kinaradise
1 glasskål
Hvidløg
Yoghurt naturel
Tomatketchup
Paprika
Salt
Gulerod
Kinaradise
Glaskål
Køkkenredskaber til grøntsagsstave med dip
1 decilitermål
1 spiseske
1 teske
1 lille skål
1 tyndskræller
1 hvidløgspresser
Decilitermål
Spiseske
Teske
Lille røreskål
Tyndskræller
Hvidløgspresser
Sådan gør du
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Lad os komme igang
1.
Vask hænder.
Se videoen.2.
Find ingredienser frem.
Dressing:
3.
Pil hvidløget, og pres det med en hvidløgspresser. Se videoen.
4.
5.
Grøntsagsstave:
6.
7.
8.
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Næringsindhold per portion
Energi: 1821 kJ / 435 kcal
Protein: 19 %
Kulhydrat: 54 %
Fedt: 27 %
Kostfibre: 0 %
Kokkeskolevideoer