Sådan gør du

Åbn trin-for-trin-visning

Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.

Lad os komme igang

1.

Vask hænder.

Se videoen.

2.

Find ingredienser frem.

Dressing:

3.

Pil hvidløget, og pres det med en hvidløgspresser. Se videoen.

4.

Tag en lille skål og en ske frem. Kom hvidløg, yoghurt, ketchup og paprika i skålen. Rør det sammen.

5.

Smag dippen til med salt. Se videoen.

Grøntsagsstave:

6.

Skræl gulerødderne og kinaradisen. Skær begge dele i stave.

7.

Skær toppen af glaskålen, og skær glaskålen i stave. Se videoen.

8.

Server grøntsagsstavene med en lille skål dip til.

Næringsindhold per portion

Energi: 1821 kJ / 435 kcal

Protein: 19 %

Kulhydrat: 54 %

Fedt: 27 %

Kostfibre: 0 %

Kokkeskolevideoer

Presse hvidløg

Presse hvidløg

Måleenheder, spiseske, teske, knivspids

Måleenheder, spiseske, teske, knivspids

Film 16 - Sådan skærer du et glaskål

Film 16 - Sådan skærer du et glaskål

Inspiration

Samlet tid: 30 min

Arbejdstid: 30 min

Samlet tid: 30 min

Arbejdstid: 25 min

Samlet tid: 60 min

Arbejdstid: 20 min

Samlet tid: 30 min

Arbejdstid: 5 min