
- >
- Opskrifter>
- Aftensmad>
- Tilbehør>
- Dip, dressinger og sovs>
- Grøntsagsstave med dip
Grøntsagsstave med dip
Samlet tid: 30 min.
Arbejdstid: 30 min.
Sværhedsgrad: Nem

Snacksulten? Så skær dine yndlingsgrøntsager i stave, og spis dem en lækker dip til.
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Du skal bruge
Ingredienser til grøntsagsstave med dip
Thousand-island dressing:
½ fed hvidløg
3 dl. yoghurt naturel
4 spsk. ketchup
1 tsk. paprika
1 knivspids salt
Grøntstave:
2-3 gulerødder
1 kinaradise
1 glasskål

Hvidløg

Yoghurt naturel

Tomatketchup

Paprika

Salt

Gulerod

Kinaradise

Glaskål
Køkkenredskaber til grøntsagsstave med dip
1 decilitermål
1 spiseske
1 teske
1 lille skål
1 tyndskræller
1 hvidløgspresser

Decilitermål

Spiseske

Teske

Lille røreskål

Tyndskræller

Hvidløgspresser
Sådan gør du
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Lad os komme igang
1.
Vask hænder.
Se videoen.2.
Find ingredienser frem.
Dressing:
3.
Pil hvidløget, og pres det med en hvidløgspresser. Se videoen.
4.
Tag en lille skål og en ske frem. Kom hvidløg, yoghurt, ketchup og paprika i skålen. Rør det sammen.
5.
Smag dippen til med salt. Se videoen.
Grøntsagsstave:
6.
Skræl gulerødderne og kinaradisen. Skær begge dele i stave.
7.
Skær toppen af glaskålen, og skær glaskålen i stave. Se videoen.
8.
Server grøntsagsstavene med en lille skål dip til.
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Næringsindhold per portion
Energi: 1821 kJ / 435 kcal
Protein: 19 %
Kulhydrat: 54 %
Fedt: 27 %
Kostfibre: 0 %
Kokkeskolevideoer