- >
- Opskrifter>
- Aftensmad>
- Vegetar>
- Grøntsagspandekager
Grøntsagspandekager
Samlet tid: 60 min.
Arbejdstid: 50 min.
Sværhedsgrad: Nem
Du kan snige alverdens grøntsager i dejen til madpandekager, uden man overhovedet kan smage det. Det er en super nem måde at få brugt en grøntsags-rest. Rul pandekagerne med spicy kødsovs og salat eller dit yndlings-madpandekage-fyld.
Portionen giver cirka 10-12 madpandekager.
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Du skal bruge
Ingredienser til grøntsagspandekager
Grøntsagspandekager:
200 g kartoffel, løg, gulerod eller squash (æble er også godt)
200 g hvedemel (ca. 3 ½ dl)
80 g grahamsmel (ca. 1 ¼ dl)
1 tsk. sukker
½ tsk. salt
4 dl mælk
Olie til stegning
Kartoffel
Hvedemel
Grahamsmel
Sukker
Salt
Mælk
Olie - smagsneutral
Køkkenredskaber til grøntsagspandekager
1 køkkenvægt
1 teske
1 decilitermål
1 rivejern
1 stor skål
1 piskeris
1 stegepande
1 paletkniv
Køkkenvægt
Teske
Decilitermål
Rivejern
Stor røreskål
Piskeris
Stegepande
Paletkniv
Sådan gør du
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Lad os komme igang
1.
Vask hænder.
Se videoen.2.
Find ingredienser frem.
Pandekagedej:
3.
Skyl den grøntsag, du har valgt. Se videoen.
4.
Riv grøntsagen på den grove side af rivejernet. Kom det op i en stor skål. Se videoen.
5.
Steg pandekager:
6.
7.
8.
9.
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Næringsindhold per portion
Energi: 602 kJ / 144 kcal
Protein: 13 %
Kulhydrat: 74 %
Fedt: 13 %
Kostfibre: 0 %
Kokkeskolevideoer