- >
- Opskrifter>
- Alt det andet>
- Grill og bålmad>
- Grillede majskolber
Grillede majskolber
Samlet tid: 30 min.
Arbejdstid: 0 min.
Sværhedsgrad: Nem
Majskolber må være verdens bedste grøntsag! Søde, saftige og sprøde på én gang. Og så kan de grilles, så smagen bliver endnu bedre! Få opskriften på, hvordan du griller majskolber i egen emballage.
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Du skal bruge
Ingredienser til grillede majskolber
Majskolber:
4 majskolber med blade
Evt. 1 spsk. smør
Majs
Smør
Køkkenredskaber til grillede majskolber
1 grill
1 lille skarp kniv
1 skærebræt
1 stor skål
1 viskestykke
1 grilltang
1 tallerken
Grill
Urtekniv
Skærebræt
Stor røreskål
Viskestykke
Grilltang
Middagstallerken
Sådan gør du
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Lad os komme igang
1.
Vask hænder.
Se videoen.2.
Find ingredienser frem.
Forbered majskolberne:
3.
Tænd grillen. Få eventuelt hjælp af en voksen.
4.
Kom vand i en skål stor skål. Læg majskolberne i blød i vandet i mindst 30 minutter.
5.
Tag majskolberne op af vandet. Lad dem dryppe af på et rent viskestykke.
Gril majskoblerne:
6.
Læg majskolberne på den varme grill. Grill dem i cirka 20 minutter. Vend dem cirka 3-5 gange undervejs. Få eventuelt hjælp af en voksen.
7.
Tag majskolberne af grillen. Lad dem køle af i cirka 5 minutter, og pil så bladene af.
8.
Kom eventuelt salt og smør på majskolberne. Haps!
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Næringsindhold per portion
Energi: 469 kJ / 112 kcal
Protein: 12 %
Kulhydrat: 75 %
Fedt: 13 %
Kostfibre: 0 %