Sådan gør du

Åbn trin-for-trin-visning

Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.

Lad os komme igang

1.

Vask hænder.

Se videoen.

2.

Find ingredienser frem.

Sådan laver du opskriften

3.

Tænd grillen, så den er klar, til du skal bruge den. Hvis du bruger gasgrill, kan du vente, til du skal grille pølserne.

4.

Skær avocadoerne over, og fjern stenen. Se videoen.
Skær avocadoen over, og fjern stenen. Se videoen.

5.

Skrab avocado-kødet ud af skallen med en ske, og kom det i en skål. Mos avocadoerne med en gaffel.

6.

Pil, og pres hvidløget ned i skålen.

7.

Pres saften af limen. Se videoen.

8.

Bland limesaft og cremefraiche i avocado-mosen. Rør, til det hele er glat og uden klumper.

9.

Kom vand i en skål, og skyl koriander i vandet. Lad den dryppe af på et rent viskestykke. Hak dem groft. Se videoen.

10.

Grill pølserne, til de er sprøde. Læg dem på en tallerken.

11.

Varm hotdogbrødene på grillen eller i ovnen.

12.

Knus en håndfuld tortillachips ned i en stor skål.

13.

Skær et hotdogbrød halvt igennem. Læg en pølse i brødet, og fordel en skefuld guacamole og tacosovs ovenpå. Drys med knuste tortillachips, jalepeños og koriander. Gør det samme med alle hotdogbrødene og pølserne.

Næringsindhold per portion

Energi: 1477 kJ / 353 kcal

Protein: 14 %

Kulhydrat: 27 %

Fedt: 59 %

Heraf mættet fedt: 6,3 g

Kostfibre: 0 %

Kokkeskolevideoer

Avocado, udstene

Avocado, udstene

Citrusfrugt, presse

Citrusfrugt, presse

Krydderurter, skylle

Krydderurter, skylle

Inspiration

Samlet tid: 30 min

Arbejdstid: 30 min

Samlet tid: 90 min

Arbejdstid: 85 min

Samlet tid: 60 min

Arbejdstid: 50 min

Samlet tid: 90 min

Arbejdstid: 0 min