
- >
- Opskrifter>
- Alt det andet>
- Verdensmad>
- Nord-, Syd- og Mellemamerika>
- Mexicansk>
- Hotdog mexican style
Hotdog mexican style
Samlet tid: 30 min.
Arbejdstid: 30 min.
Sværhedsgrad: Nem

Mexicanske tacos møder klassiske hotdogs i verdens lækreste forening! Taco hotdogs, eller hotdogs mexican-style. Du bestemmer, hvad GoCooks opskrift skal hedde. Du bestemmer også hvor spicy den skal være, og hvor mange taco-chips du vil have på toppen. Skal det være ekstra blæret, så bager du selvfølgelig dine egne hotdog-brød. Find opskriften her på gocook.dk.
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Du skal bruge
Ingredienser til hotdog mexican style
Avocado-mos
2 avocadoer
3 avocadoer
1 avocado
1 fed hvidløg
1 ½ fed hvidløg
½ fed hvidløg
½ lime (kun saften)
¾ lime (kun saften)
¼ lime (kun saften)
1 spsk. cremefraiche
1 ½ spsk. cremefraiche
½ spsk. cremefraiche
3-4 kviste frisk koriander eller persille
4 ½-6 kviste frisk koriander eller persille
1 ½-2 kviste frisk koriander eller persille
Hotdogs
8 pølser (f.eks. kyllingepølser)
12 pølser (f.eks. kyllingepølser)
4 pølser (f.eks. kyllingepølser)
8 hotdogbrød
Tilbehør
1 pose tortillachips
1 glas tacosovs
Evt. jalepeños

Avocado

Hvidløg

Lime

Creme fraiche

Koriander

Pølser

Tortillaschips

Salsa

Jalapenos
Køkkenredskaber til hotdog mexican style
1 grill eller grill-stegepande
1 skærebræt
1 stor skarp kniv
1 lille skål
2 spiseskeer
1 gaffel
1 hvidløgspresser
1 citruspresser
1 tallerken
1 mellemstor skål
1 rent viskestykke
Hotdogbakke
Hotdogbakker
Hotdogbakker

Grill

Skærebræt

Stor skarp kniv - kokkekniv

Lille røreskål

Spiseske

Gaffel

Hvidløgspresser

Citruspresser

Middagstallerken

Mellem røreskål

Viskestykke

Hotdogbakke
Sådan gør du
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Lad os komme igang
1.
Vask hænder.
Se videoen.2.
Find ingredienser frem.
Sådan laver du opskriften
3.
Tænd grillen, så den er klar, til du skal bruge den. Hvis du bruger gasgrill, kan du vente, til du skal grille pølserne.
Avocado-mos:
4.
Skær avocadoerne over, og fjern stenen. Se videoen.
Skær avocadoen over, og fjern stenen. Se videoen.
5.
Skrab avocado-kødet ud af skallen med en ske, og kom det i en skål. Mos avocadoerne med en gaffel.
6.
Pil, og pres hvidløget ned i skålen.
7.
Pres saften af limen. Se videoen.
8.
Bland limesaft og cremefraiche i avocado-mosen. Rør, til det hele er glat og uden klumper.
9.
Kom vand i en skål, og skyl koriander i vandet. Lad den dryppe af på et rent viskestykke. Hak dem groft. Se videoen.
Hotdogs:
10.
Grill pølserne, til de er sprøde. Læg dem på en tallerken.
11.
Varm hotdogbrødene på grillen eller i ovnen.
Tilbehør:
12.
Knus en håndfuld tortillachips ned i en stor skål.
13.
Skær et hotdogbrød halvt igennem. Læg en pølse i brødet, og fordel en skefuld guacamole og tacosovs ovenpå. Drys med knuste tortillachips, jalepeños og koriander. Gør det samme med alle hotdogbrødene og pølserne.
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Næringsindhold per portion
Energi: 1477 kJ / 353 kcal
Protein: 14 %
Kulhydrat: 27 %
Fedt: 59 %
Heraf mættet fedt: 6,3 g
Kostfibre: 0 %
Kokkeskolevideoer