- >
- Opskrifter>
- Bagværk>
- Kagepynt>
- Glasur
Hvid glasur
Samlet tid: 20 min.
Arbejdstid: 20 min.
Sværhedsgrad: Medium
Pynt dine kager med en flot glasur. Her får du basis opskriften, som altid lykkes. Farv eventuelt din glasur med din yndlingsfarve, og lad fantasien bestemme. Vi bruger kogt vand, da det får glasuren til at størkne hurtigt. Du kan dog også bruge koldt vand. Opskriften passer til at pynte en kage i en almindelig springform.
Tip: Brug citronsaft, appelsinsaft eller kaffe i stedet for vand, for at give din glasur smag.
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Du skal bruge
Ingredienser til glasur
Hvid glasur:
100 g. flormelis
1-2 spsk kogende vand
Farvet glasur:
1-3 dråber konditorfarve
Flormelis
Vand
Konditorfarve (frugtfarve)
Køkkenredskaber til glasur
Evt. 1 kogekedel
1 teske
1 lille skål
1 piskeris
1 køkkenvægt
Elkedel
Teske
Lille røreskål
Piskeris
Køkkenvægt
Sådan gør du
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Lad os komme igang
1.
Vask hænder.
Se videoen.2.
Find ingredienser frem.
Hvid glasur:
3.
4.
Hæld vand i en elkedel, og sæt det i kog.
5.
Afmål vandet, uden du brænder dig. Rør rundt med en ske. Hvis glasuren er for tyk, kan du komme en lille bitte smule mere vand i. Rør godt rundt, til der ikke er flere klumper.
6.
Tilsæt en dråbe frugtfarve, og rør rundt, til din glasur er ensfarvet.
Farvet glasur
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Næringsindhold per portion
Energi: 1698 kJ / 404 kcal
Protein: 0 %
Kulhydrat: 100 %
Fedt: 0 %
Kostfibre: 0 %
Kokkeskolevideoer