Sådan gør du

Åbn trin-for-trin-visning

Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.

Lad os komme igang

1.

Vask hænder.

Se videoen.

2.

Find ingredienser frem.

Sådan laver du opskriften

3.

Hak nødder og chokolade groft. Se videoen.

4.

Skyl æblerne og pæren. Skær dem i kvarte, og fjern kernehusene. Skær dem derefter i store tern.
Skyl æblet og pæren. Skær dem i kvarte, og fjern kernehusene. Skær dem derefter i store tern.

5.

Skræl appelsinen, og skær appelsinbådene i store stykker.

6.

Kom alle frugt-ternene i en skål. Tilsæt hasselnødder og chokolade, og vend forsigtigt frugtsalaten rundt.
Kom frugterne i en skål. Kom hasselnødder og chokolade i skålen, og vend forsigtigt rundt.

7.

Hæld fløden i en skål, og pisk den til flødeskum med et piskeris eller en håndmixer. Se videoen.

8.

Server den lækre frugtsalat med flødeskum til.

Næringsindhold per portion

Energi: 648 kJ / 154 kcal

Protein: 4 %

Kulhydrat: 44 %

Fedt: 52 %

Heraf mættet fedt 4,6g

Kostfibre: 0 %

Kokkeskolevideoer

Nødder, hakke

Nødder, hakke

Flødeskum, piske

Flødeskum, piske

Inspiration

Samlet tid: 30 min

Arbejdstid: 30 min

Samlet tid: 20 min

Arbejdstid: 20 min

Samlet tid: 60 min

Arbejdstid: 30 min