- >
- Opskrifter>
- Alt det andet>
- Verdensmad>
- Asien>
- Friske forårsruller
Friske forårsruller
Samlet tid: 30 min.
Arbejdstid: 30 min.
Sværhedsgrad: Medium
Friske forårsruller kalder man også ofte for vietnamesiske sommerruller. De smager skønt og friskt, og opskriften kan både være en lækker snack og et helt måltid. Du kan marinere kyllingen, inden du steger den, det giver en rigtig god smag! Stil eventuelt vandfadet til rispapir og grøntsagerne midt på spisebordet, og lad hele familien lave sin egen forårsrulle.
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Du skal bruge
Ingredienser til friske forårsruller
Fyld:
2 gulerødder
3 gulerødder
1 gulerod
½ agurk
¾ agurk
¼ agurk
1 avocado
1½ avocado
½ avocado
1 hjertesalat
1½ hjertesalat
½ hjertesalat
½ mango
¾ mango
¼ mango
250 g. kyllingebryst
375 g. kyllingebryst
125 g. kyllingebryst
2 spsk. soja
3 spsk. soja
1 spsk. soja
2 spsk. olie
3 spsk. olie
1 spsk. olie
Rispapir:
16 stk. rispapir
24 stk. rispapir
8 stk. rispapir
Tilbehør:
Soja eller sød chilisovs til dip
Gulerod
Agurk
Avocado
Hjertesalat
Mango
Kyllingebryst
Soja
Olie - smagsneutral
Rispapir
Chilisovs
Køkkenredskaber: til friske forårsruller
1 sæt måleskeer
1 køkkenvægt
1 kartoffelskræller
3 skærebrædder
2 store skarpe knive
1 rent viskestykke
1 stegepande
1 grydeske
1 tallerken
1 dyb tallerken
Måleskeer
Køkkenvægt
Kartoffelskræller
Skærebræt
Stor skarp kniv - kokkekniv
Viskestykke
Stegepande
Grydeske
Middagstallerken
Dyb tallerken
Sådan gør du
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Lad os komme igang
1.
Vask hænder.
Se videoen.2.
Find ingredienser frem.
Fyld:
3.
4.
5.
6.
7.
Kylling:
8.
9.
10.
11.
Rul forårsrullerne:
12.
13.
14.
15.
16.
17.
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Næringsindhold per portion
Energi: 426 kJ / 102 kcal
Protein: 17 %
Kulhydrat: 56 %
Fedt: 27 %
Kostfibre: 0 %
Kokkeskolevideoer