- >
- Opskrifter>
- Råvarer>
- Fisk og skaldyr>
- Frikadeller med torskerogn
Frikadeller med torskerogn
Samlet tid: 60 min.
Arbejdstid: 60 min.
Sværhedsgrad: Nem
Torskerognsfrikadeller er super lækre og nemme at lave – og de er perfekte til madapakken dagen efter.
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Du skal bruge
Ingredienser til frikadeller med torskerogn
Frikadeller:
200 g. torskerogn
300 g. torskerogn
100 g. torskerogn
4 spsk. rasp
6 spsk. rasp
2 spsk. rasp
4 spsk. mel
6 spsk. mel
2 spsk. mel
1 æg
1 ½ æg
½ æg
1 løg
1 ½ løg
½ løg
½ tsk. salt
¾ tsk. salt
¼ tsk. salt
1 knivspids peber
1½ knivspids peber
½ knivspids peber
10 g. smør
15 g. smør
5 g. smør
Torskerogn
Rasp
Hvedemel
Æg
Løg
Salt
Peber
Smør
Køkkenredskaber: til frikadeller med torskerogn
1 køkkenvægt
1 spiseske
1 stor skål
1 lille skål
1 røreske
1 lille skarp kniv
1 rivejern
1 teske
1 stegepande
1 paletkniv
Køkkenvægt
Spiseske
Stor røreskål
Lille røreskål
Røreske
Urtekniv
Rivejern
Teske
Stegepande
Paletkniv
Sådan gør du
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Lad os komme igang
1.
Vask hænder.
Se videoen.2.
Find ingredienser frem.
Frikadellefars:
3.
Se videoen.
4.
Slå ægget ud i en kop. Vask hænder, når du har rørt ved rå æg. Kom æg i farsen, og rør sammen. Se videoen.
5.
6.
7.
Steg frikadellerne:
8.
Se videoen.
9.
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Næringsindhold per portion
Energi: 662 kJ / 158 kcal
Protein: 28 %
Kulhydrat: 41 %
Fedt: 32 %
Kostfibre: 0 %
Kokkeskolevideoer