
- >
- Opskrifter>
- Råvarer>
- Fisk og skaldyr>
- Spicy torskerognsfrikadeller
Spicy torskerognsfrikadeller
Samlet tid: 60 min.
Arbejdstid: 50 min.
Sværhedsgrad: Nem

Torskerognsfrikadeller er super lette at lave, og de smager skønt både til aftensmad og i madpakken dagen efter.
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Du skal bruge
Ingredienser til spicy torskerognsfrikadeller
Spicy torskerognsfrikadeller
200 g. torskerogn
300 g. torskerogn
4 spsk. rasp
6 spsk. rasp
4 spsk. mel
6 spsk. mel
1 æg
1 løg
1 ½ løg
100 g. majs
150 g. majs
¼ chili
¼ tsk. chili
½ tsk. salt
1 knivspids peber
10 g. smør
15 g. smør

Torskerogn

Rasp

Hvedemel

Æg

Løg

Majs

Chili

Salt

Peber

Smør
Køkkenredskaber til spicy torskerognsfrikadeller
1 køkkenvægt
1 stor skål
1 lille skål
1 røreske
1 rivejern
1 stegepande
1 spiseske
1 paletkniv

Køkkenvægt

Stor røreskål

Lille røreskål

Røreske

Rivejern

Stegepande

Spiseske

Paletkniv
Sådan gør du
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Lad os komme igang
1.
Vask hænder.
Se videoen.2.
Find ingredienser frem.
Fars:
3.
Kom torskerogn, rasp og hvedemel i en stor skål, og rør det sammen. Se videoen.
4.
Slå ægget ud i en lille skål. Vask hænder, når du har rørt ved rå æg. Se videoen.
5.
Kom æg i farsen, og rør det sammen.
6.
Pil løget, og riv det på den fine side af rivejernet.
7.
Kom løg og majs i farsen, og rør det sammen.
8.
Kom chili, salt og peber i farsen, og rør sammen
Kom chili, salt og peber i farsen, rør sammen.
Kom chili, salt og peber i farsen, og rør sammen.
Steg:
9.
Sæt en stegepande på en kogeplade, og varm stegepanden op. Se videoen.
10.
Kom smør på stegepanden, og lad smørret smelte.
11.
Form farsen til frikadeller med en spiseske, og steg frikadellerne i cirka 5 minutter på den ene side ved lav varme, til de er lysebrune.
12.
Vend frikadellerne med en paletkniv, og steg dem i cirka 5 minutter på den anden side ved lav varme, til de er lysebrune.
13.
Sluk for stegepanden, og tag frikadellerne af. Nu er de klar til at blive serveret. Velbekomme!
Sluk for stegepanden, og tag frikadellerne af. Nu er de klar til servering. Velbekomme!
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Næringsindhold per portion
Energi: 813 kJ / 195 kcal
Protein: 33 %
Kulhydrat: 42 %
Fedt: 25 %
Kostfibre: 0 %
Kokkeskolevideoer