- >
- Opskrifter>
- Råvarer>
- Fisk og skaldyr>
- Fiskefrikadeller på spyd
Fiskefrikadeller på spyd
Samlet tid: 30 min.
Arbejdstid: 30 min.
Sværhedsgrad: Medium
Mini-fiskedeller stoppet på et spyd. Det er da cute. Og så slipper man for fedtede fingre, hvis de kommer med i madpakken. Tip: du kan også lave din egen fiskefars.
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Du skal bruge
Ingredienser til fiskefrikadeller på spyd
Fiskefrikadeller på spyd:
1 pk. fiskefars
1 ½ pk. fiskefars
½ pk. fiskefars
½ spsk. olie
1 spsk. olie
12 cherrytomater
18 cherrytomater
6 cherrytomater
2 grønne peberfrugter
3 grønne peberfrugter
1 grøn peberfrugt
Fiskefars
Olie - smagsneutral
Cherrytomat
Peberfrugt
Køkkenredskaber til fiskefrikadeller på spyd
3 spiseskeer
1 tallerken
1 stor skarp kniv
1 skærebræt
1 paletkniv
1 stegepande
4-6 træspyd
6-8 træspyd
2-4 træspyd
Spiseske
Middagstallerken
Stor skarp kniv - kokkekniv
Skærebræt
Paletkniv
Stegepande
Træspyd - bambusspyd
Sådan gør du
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Lad os komme igang
1.
Vask hænder.
Se videoen.2.
Find ingredienser frem.
Fiskefrikadeller:
3.
Form små runde fiskefrikadeller af fiskefarsen med to skeer. Læg dem på en tallerken. Vask hænder, når du har rørt ved råt fisk.
4.
Saml spyd:
5.
6.
7.
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Næringsindhold per portion
Energi: 640 kJ / 153 kcal
Protein: 14 %
Kulhydrat: 43 %
Fedt: 44 %
Heraf mættet fedt: 1,7 g.
Kostfibre: 0 %
Kokkeskolevideoer