- >
- Opskrifter>
- Råvarer>
- Fisk og skaldyr>
- Fiske-skinkeruller
Fiske-skinkeruller
Samlet tid: 90 min.
Arbejdstid: 63 min.
Sværhedsgrad: Medium
Fisk er sundt, og skal spises året rundt. Her er en uovertruffen kombination af fisk og gris. Server den med tomatsovs og ris. Nyd retten sammen med dine bedste venner!
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Du skal bruge
Ingredienser til fiske-skinkeruller
Fiske-skinkeruller:
8 små rødspættefileter, isingfileter eller skrubbefileter (uden den hvide skindside)
12 små rødspættefileter, isingfileter eller skrubbefileter (uden den hvide skindside)
4 små rødspættefileter, isingfileter eller skrubbefileter (uden den hvide skindside)
8 skiver serranoskinke (tynde)
12 skiver serranoskinke (tynde)
4 skiver serranoskinke (tynde)
Tomatsovs:
1 lille løg
1 ½ lille løg
½ lille løg
1 spsk. olie
1 ½ spsk. olie
½ spsk. olie
1 brik/dåse hakkede tomater (ca. 400 g)
1 ½ brik/dåse hakkede tomater (ca. 600 g)
½ brik/dåse hakkede tomater (ca. 200 g)
1 tsk. æblecidereddike
1 ½ tsk. æblecidereddike
½ tsk. æblecidereddike
½ tsk. salt
¾ tsk. salt
¼ tsk. salt
½ tsk. peber
¾ tsk. peber
¼ tsk. peber
½ tsk. sukker
¾ tsk. sukker
¼ tsk. sukker
Ris:
4 dl. vand
6 dl. vand
2 dl. vand
½ tsk. salt
¾ tsk. salt
¼ tsk. salt
2 dl. jasminris
3 dl. jasminris
1 dl. jasminris
Salat:
4 dl rucolasalat
6 dl. rucolasalat
2 dl. rucolasalat
Rødspætte (filet)
Serranoskinke
Løg
Olie - smagsneutral
Hakkede tomater
Æblecidereddike
Salt
Peber
Sukker
Vand
Jasminris
Rucolasalat
Køkkenredskaber: til fiske-skinkeruller
1 målebæger
1 sæt måleskeer
Bagepapir
1 bradepande
Køkkenrulle
1 dyb tallerken
1 skærebræt
1 lille skarp kniv
1 mellem gryde
2 mellem gryde
1 lille gryde
1 grydeske
1 grydelåg
1 dåseåbner
4 middagstallerkner
6 middagstallerkner
2 middagstallerkner
Målebæger
Måleskeer
Bagepapir
Bradepande
Køkkenrulle
Dyb tallerken
Skærebræt
Urtekniv
Mellem gryde
Lille gryde
Grydeske
Grydelåg
Dåseåbner
Middagstallerken
Sådan gør du
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Lad os komme igang
1.
Vask hænder.
Se videoen.2.
Find ingredienser frem.
Fiske-skinkeruller:
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
Gentag med alle fiskefileter og skinke-skiver. Vask hænder, når du har rørt ved rå fisk.
10.
Tomatsovs:
11.
Pil, og hak løget. Se videoen.
12.
Varm olien op i en gryde.
13.
Kom løget i gryden, og svits i 2 minutter. Løget må ikke tage farve. Skru ned. Se videoen.
14.
15.
Kom æbleeddike, salt, peber og sukker i gryden, og rør rundt.
16.
Ris:
17.
Hæld vand og salt i en gryde, kom låg på, og bring det i kog. Se videoen.
18.
19.
Salat:
20.
Skyl rucolasalaten.
21.
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Næringsindhold per portion
Energi: 1489 kJ / 356 kcal
Protein: 33 %
Kulhydrat: 46 %
Fedt: 21 %
Kostfibre: 0 %
Kokkeskolevideoer