1. >
  2. Opskrifter>
  3. Aftensmad>
  4. Burger, bøffer og deller>
  5. Burger>
  6. Fiskedelle-burger med remo-dressing

Sådan gør du

Åbn trin-for-trin-visning

Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.

Lad os komme igang

1.

Vask hænder.

Se videoen.

2.

Find ingredienser frem.

Fyld:

3.

Skyl, og skær tomater og agurk i tynde skiver.

4.

Pil, og skær løg i tynde skiver.

5.

Pluk bladene af hjertesalaten, og skyl dem.

Dressing:

6.

Kom creme fraiche, remoulade, salt og sukker i en skål. Bland dressingen godt.

Fiskefrikadeller:

7.

Form fire meget flade fiskefrikadeller af farsen. Bøfferne skal være cirka samme størrelse, som burgerbollerne. Vask hænder, når du har rørt ved råt fisk.

8.

Kom olie på en pande. Varm den op til middel varme.

9.

Kom fiskefrikadellerne på panden. Steg dem i cirka 5 minutter på hver side, til de er gennemstegte og lysebrune.

Saml burgerne:

10.

Varm burgerbollerne på en brødrister.

11.

Skær burgerbollerne igennem, og fyld dem med fiskefrikadeller, salatblanding og lidt dressing.

Næringsindhold per portion

Energi: 2134 kJ / 510 kcal

Protein: 15 %

Kulhydrat: 56 %

Fedt: 28 %

Kostfibre: 0 %

Inspiration

Samlet tid: 60 min

Arbejdstid: 60 min

Samlet tid: 45 min

Arbejdstid: 45 min

Samlet tid: 140 min

Arbejdstid: 90 min