Sådan gør du

Åbn trin-for-trin-visning

Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.

Lad os komme igang

1.

Vask hænder.

Se videoen.

2.

Find ingredienser frem.

Sådan laver du opskriften

3.

Skyl jordbærrene, og nip den grønne stilk af. Skær jordbærrene over.
Se videoen.
Skyl jordbærrene, og nip den grønne stilk af. Skær jordbærrene over. Se videoen.
Skyl jordbærrene, og nip den grønne stilk af. Skær jordbærrene over. Se videoen.

4.

Hæld piskefløden i en skål, og pisk den til en let-pisket flødeskum med en elpisker.
Se videoen.
Hæld piskefløden i en skål, og pisk den til en let-pisket flødeskum med en elpisker. Se videoen.

5.

Tag 4 store glas frem.
Tag 6 store glas frem.
Tag 2 store glas frem.

6.

Læg en lille håndfuld jordbær i hvert glas.
Læg en lille håndfuld jordbær i hvert glas.

7.

Kom derefter en spiseskefuld flødeskum over jordbærrene.

8.

Tag 2 kyskager i hånden. Hold hånden over ét af glassene, og smuldr kyskagerne over jordbærrene og flødeskummen. Gør det samme med de andre glas.

9.

Gentag punkt 6-8, indtil alle jordbær og al flødeskum er brugt op. Servér med det samme.

Næringsindhold per portion

Energi: 1432 kJ / 343 kcal

Protein: 4 %

Kulhydrat: 33 %

Fedt: 63 %

Heraf mættet fedt: 15,6 g

Kostfibre: 0 %

Kokkeskolevideoer

Jordbær, nippe

Jordbær, nippe

Flødeskum, piske

Flødeskum, piske

Inspiration

Samlet tid: 30 min

Arbejdstid: 30 min

Samlet tid: 60 min

Arbejdstid: 40 min

Samlet tid: 30 min

Arbejdstid: 30 min