Sådan gør du

Åbn trin-for-trin-visning

Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.

Lad os komme igang

1.

Vask hænder.

Se videoen.

2.

Find ingredienser frem.

Æggemasse:

3.

Slå ægget ud i en dyb tallerken. Vask hænder, når du har rørt ved rå æg. Pisk det sammen med en gaffel. Se videoen.

Slå ægget ud i en dyb tallerken. Vask hænder, når du har rørt ved rå æg. Pisk det sammen med en gaffel. Se videoen.

Slå ægget ud i en dyb tallerken. Vask hænder, når du har rørt ved rå æg. Pisk det sammen med en gaffel. Se videoen.

4.

Kom mælk, sukker og kanel ned i tallerkenen, og rør det sammen.

5.

Vend brødskiverne i æggeblandingen, og lad dem trække i 2 minutter. Vask hænder.

Steg brødskiverne:

6.

Varm imens en stor stegepande op ved middel varme, og smelt cirka en spiseskefuld smør deri.

7.

Kom brødskiverne på stegepanden, så de ligger ved siden af hinanden. Vask hænder. Steg dem i cirka 2 minutter. Hvis der ikke er plads, så steg dem én eller to ad gangen. Hold øje med, at de ikke bliver for mørke.

Kom brødskiverne på stegepanden, så de ligger ved siden af hinanden. Vask hænder. Steg dem i cirka 2 minutter. Hvis der ikke er plads, så steg dem én ad gangen. Hold øje med, at de ikke bliver for mørke.

8.

Vend de arme riddere med en bred paletkniv, og bag den anden side i cirka 2 minutter.

Næringsindhold per portion

Energi: 1136 kJ / 270 kcal

Protein: 13 %

Kulhydrat: 61 %

Fedt: 25 %

Kostfibre: 0 %

Kokkeskolevideoer

Æg, slå det ud af skallen

Æg, slå det ud af skallen

Inspiration

Samlet tid: 30 min

Arbejdstid: 30 min

Samlet tid: 60 min

Arbejdstid: 40 min

Samlet tid: 120 min

Arbejdstid: 112 min