Sådan gør du

Åbn trin-for-trin-visning

Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.

Lad os komme igang

1.

Vask hænder.

Se videoen.

2.

Find ingredienser frem.

Sådan laver du opskriften

3.

Tænd grillen. Få eventuelt hjælp af din mor eller far.

4.

Hvis du bruger grillspyd af træ, så læg dem i et fad. Dæk dem med vand, og lad dem trække i cirka 15 minutter.

Sukkervand:

5.

Kom sukker og vand i en lille gryde. Varm det op, til sukkeret er smeltet. Kom sukkervandet i et glas.

Grilspyd:

6.

Skyl, og skræl ananasen. Skær den i tern som passer til spyddene. Se videoen.

7.

Skyl jordbærene, og nip den grønne top af dem. Skær dem over i halve. Se videoen.

8.

Kom ananas, jordbær og skumfiduser på spydene i den rækkefølge, du kunne tænke dig. Fortsæt, til du har lavet 8 spyd i alt.

9.

Når grillen er varm, så kom spydene på grillen. Giv spydene cirka 20-30 sekunder på hver side. Vend dem undervejs. Få eventuelt hjælp fra din mor eller din far.

Næringsindhold per portion

Energi: 176 kJ / 42 kcal

Protein: 4 %

Kulhydrat: 92 %

Fedt: 4 %

Kostfibre: 0 %

Kokkeskolevideoer

Ananas, skylle og skære

Ananas, skylle og skære

Jordbær, nippe

Jordbær, nippe

Inspiration

Samlet tid: 120 min

Arbejdstid: 70 min

Samlet tid: 30 min

Arbejdstid: 0 min

Samlet tid: 30 min

Arbejdstid: 30 min

Samlet tid: 35 min

Arbejdstid: 35 min