1. >
  2. Opskrifter>
  3. Madpakker>
  4. Mellemmåltider>
  5. Den seje grøntsagsdip

Sådan gør du

Åbn trin-for-trin-visning

Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.

Lad os komme igang

1.

Vask hænder.

Se videoen.

2.

Find ingredienser frem.

Dip:

3.

Tag en lille skål og en ske frem. Kom gorgonzola og cremefraiche ned i skålen, og rør det sammen.

4.

Tag et skærebræt og en kniv, og hak peanutsene fint.

5.

Hæld dippen op i en lille skål og pynt med hakkede peanuts og lidt karse. Servér dippen til fx stave af gulerødder, glaskål eller kinaradise.

6.

Du kan også komme dippen i en lille bøtte med låg, og tage dip og grøntsagsstave med i madpakken.

Næringsindhold per portion

Energi: 287 kJ / 67 kcal

Protein: 14 %

Kulhydrat: 9 %

Fedt: 78 %

Heraf mættet fedt: 3,0 g.

Kostfibre: 0 %

Inspiration

Samlet tid: 30 min

Arbejdstid: 30 min

Samlet tid: 30 min

Arbejdstid: 30 min

Samlet tid: 30 min

Arbejdstid: 10 min

Samlet tid: 30 min

Arbejdstid: 30 min