1. >
  2. Opskrifter>
  3. Mellemmåltider>
  4. Den seje grøntsagsdip

Sådan gør du

Åbn trin-for-trin-visning

Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.

Lad os komme igang

1.

Vask hænder.

Se videoen.

2.

Find ingredienser frem.

Sådan laver du opskriften

3.

Tag en lille skål og en ske frem. Kom gorgonzola og cremefraiche ned i skålen, og rør det sammen.

4.

Tag et skærebræt og en kniv, og hak peanutsene fint.

5.

Hæld dippen op i en lille skål og pynt med hakkede peanuts og lidt karse. Servér dippen til fx stave af gulerødder, glaskål eller kinaradise.

6.

Du kan også komme dippen i en lille bøtte med låg, og tage dip og grøntsagsstave med i madpakken.

Næringsindhold per portion

Energi: 287 kJ / 67 kcal

Protein: 14 %

Kulhydrat: 9 %

Fedt: 78 %

Heraf mættet fedt: 3,0 g.

Kostfibre: 0 %

Inspiration

Samlet tid: 30 min

Arbejdstid: 15 min

Samlet tid: 30 min

Arbejdstid: 15 min

Samlet tid: 30 min

Arbejdstid: 30 min

Samlet tid: 30 min

Arbejdstid: 30 min