
- >
- Opskrifter>
- Madpakker>
- Mellemmåltider>
- Den seje grøntsagsdip
Den seje grøntsagsdip
Samlet tid: 30 min.
Arbejdstid: 30 min.
Sværhedsgrad: Nem

En dip af gorgonzola og peanuts – perfekt til at dyppe dine yndlings-grøntsager i. Prøv fx med stave af glaskål, radiser og kinaradiser.
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Du skal bruge
Ingredienser til den seje grøntsagsdip
Ingredienser
1 spsk. cremet gorgonzola
5-8 spsk. cremefraiche 9%
1 spsk. peanuts
Lidt karse

Blåskimmelost

Creme fraiche

Peanuts

Karse
Køkkenredskaber til den seje grøntsagsdip
1 spiseske
1 lille skål
1 skærebræt
1 lille skarp kniv

Spiseske

Lille skål

Skærebræt

Lille skarp kniv
Sådan gør du
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Lad os komme igang
1.
Vask hænder.
Se videoen.2.
Find ingredienser frem.
Sådan laver du opskriften
3.
Tag en lille skål og en ske frem. Kom gorgonzola og cremefraiche ned i skålen, og rør det sammen.
4.
Tag et skærebræt og en kniv, og hak peanutsene fint.
5.
Hæld dippen op i en lille skål og pynt med hakkede peanuts og lidt karse. Servér dippen til fx stave af gulerødder, glaskål eller kinaradise.
6.
Du kan også komme dippen i en lille bøtte med låg, og tage dip og grøntsagsstave med i madpakken.
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Næringsindhold per portion
Energi: 287 kJ / 67 kcal
Protein: 14 %
Kulhydrat: 9 %
Fedt: 78 %
Heraf mættet fedt: 3,0 g.
Kostfibre: 0 %