- >
- Opskrifter>
- Råvarer>
- Kød>
- Fjerkræ>
- Clubsandwich
Clubsandwich
Samlet tid: 30 min.
Arbejdstid: 30 min.
Sværhedsgrad: Nem
Som på café! Lækker, lækker, clubsandwich med kylle, sprød bacon og karry-dressing. Vi giver dig en prof opskrift på en episk club sandwich, der tilmed er hurtig at lave!
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Du skal bruge
Ingredienser til clubsandwich
Clubsandwich:
8 skiver bacon
12 skiver bacon
4 skiver bacon
2 spsk. olie
3 spsk. olie
1 tsk. smør
1 ½ tsk. smør
1 tsk. karry
1 ½ tsk. karry
½ tsk. karry
2 kyllingebryster
3 kyllingebryster
1 kyllingebryst
1 tsk. salt
1 ½ tsk. salt
½ tsk. salt
1 knivspids peber
1 tsk. peber
½ iceberg salathoved
¾ iceberg salathoved
¼ iceberg salathoved
4 tomater
6 tomater
2 tomater
½ agurk
¾ agurk
¼ agurk
1 avocado
1 ½ avocado
½ avocado
8 skiver sandwichbrød
12 skiver sandwichbrød
4 skiver sandwichbrød
Dressing:
4 spsk. cremefraiche
6 spsk. cremefraiche
2 spsk. cremefraiche
1 spsk. mayonnaise
1 ½ spsk. mayonnaise
½ spsk. mayonnaise
1 tsk. sennep
1 ½ tsk. sennep
½ tsk. sennep
1 tsk. karry
1 ½ tsk. karry
½ tsk. karry
½ tsk. salt
1 tsk. salt
1 knivspids salt
1 knivspids peber
½ tsk. peber
1 syltet agurk
1 ½ syltet agurk
½ syltet agurk
Bacon
Olie - smagsneutral
Smør
Karry
Kyllingebryst
Salt
Peber
Icebergsalat
Tomat
Agurk
Avocado
Toastbrød (fuldkorn)
Creme fraiche
Mayonnaise
Sennep
Syltet agurk
Køkkenredskaber til clubsandwich
1 spiseske
1 teske
1 stegepande
1 paletkniv
1 tallerken
2 skærebrætter
2 store skarpe knive
Brødrister
1 lille skål
Spiseske
Teske
Stegepande
Paletkniv
Middagstallerken
Skærebræt
Stor skarp kniv - kokkekniv
Brødrister
Lille røreskål
Sådan gør du
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Lad os komme igang
1.
Vask hænder.
Se videoen.2.
Find ingredienser frem.
Fyld:
3.
4.
Varm olie og smør op til høj varme på stegepanden. Drys karry på panden, og lad det bruse af. Start med at brune kødet på hver side, og krydr med salt og peber. Vask hænder, når du har rørt ved råt kød. Lad så kødet stege færdigt. Det skal have cirka 20 minutter i alt. Læg det færdige kyllingekød på en tallerken, og skær en skive for at se om det er færdigstegt. Se videoen.
5.
6.
7.
8.
Dressing:
9.
Dressing: Kom cremefraiche, mayonnaise, karry, salt og peber op i en lille skål.
10.
Saml sandwich:
11.
Skær kyllingekødet i skiver.
12.
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Næringsindhold per portion
Energi: 2402 kJ / 574 kcal
Protein: 18 %
Kulhydrat: 40 %
Fedt: 42 %
Heraf mættet fedt: 5,4 g.
Kostfibre: 0 %
Kokkeskolevideoer