Sådan gør du

Åbn trin-for-trin-visning

Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.

Lad os komme igang

1.

Vask hænder.

Se videoen.

2.

Find ingredienser frem.

Fyld:

3.

Skyl agurken, og skær den i tynde skiver

4.

Kom eddike, honning, salt og peber i en lille skål, og rør det sammen med en gaffel til en dressing.

5.

Kom agurkeskiverne ned i dressingen, og bland rundt. Stil skålen i køleskabet.

Laksebøffer:

6.

Hæld koldt vand i en balje. Skyl persillen i baljen. Lad den dryppe af på et rent viskestykke. Hak persillen groft. Se videoen.

7.

Tag et nyt skærebræt og en stor kokkekniv. Skær laksen ud i grove tern, og hak dem fint. Vask hænder, når du har rørt ved råt fisk.

8.

Kom halvdelen af persillen, torskefars og lakseternene i en skål, og rør det sammen med en ske.

9.

Form seks flade bøffer af fiskefarsen: Læg en klat af fiskefarsen på en frysepose, læg en anden frysepose ovenpå, og pres bøffen flad. Vask hænder.

Form ni flade bøffer af fiskefarsen: Læg en klat af fiskefarsen på en frysepose, læg en anden frysepose ovenpå, og pres bøffen flad.

Form tre flade bøffer af fiskefarsen: Læg en klat af fiskefarsen på en frysepose, læg en anden frysepose ovenpå, og pres bøffen flad.

10.

Hæld olien på en stegepande, og varm den op.
Se videoen.

11.

Læg bøfferne på stegepanden. Skru ned til middel varme, og steg bøfferne i cirka 4 minutter på den ene side, til de er gyldenbrune.

12.

Vend bøfferne med en paletkniv, og steg dem i cirka 4 minutter på den anden side, til de er gyldenbrune.

13.

Læg bøfferne på en tallerken. Læg et rent viskestykke over for at holde dem varme.
Læg bøfferne på en tallerken. Læg et rent viskestykke over for at holde dem varme.

Dressing:

14.

Skær citronen over i to halve, og pres 1 spiseske citronsaft af den. Se videoen.

Skær citronen over i to halve, og pres 1 ½ spiseske citronsaft af den. Se videoen.

Skær citronen over i to halve, og pres ½ spiseske citronsaft af den. Se videoen.

15.

Hæld skyr, resten af persillen, salt, peber og citronsaft i en skål, og rør det sammen.

16.

Skræl gulerødderne, og skær dem i tynde strimler med kartoffelskrælleren. Se videoen.

Skræl gulerødderne, og skær dem i tynde strimler med kartoffelskrælleren. Se videoen.

Skræl gulerødderne, og skær dem i tynde strimler med kartoffelskrælleren. Se videoen.

Saml burgerne:

17.

Skær bollerne over, og smør dem med dressing. Læg en laksebøf, strimler af gulerod og agurkesalat i burgerne. Læg den anden burgerbolle på som låg. Velbekomme!

Næringsindhold per portion

Energi: 2120 kJ / 504 kcal

Protein: 29 %

Kulhydrat: 46 %

Fedt: 25 %

Kostfibre: 0 %

Kokkeskolevideoer

Krydderurter, skylle

Krydderurter, skylle

Frikadeller, stege

Frikadeller, stege

Citrusfrugt, presse

Citrusfrugt, presse

Gulerod, ultratynde strimler

Gulerod, ultratynde strimler

Inspiration

Samlet tid: 60 min

Arbejdstid: 40 min

Samlet tid: 30 min

Arbejdstid: 30 min

Samlet tid: 30 min

Arbejdstid: 30 min