1. >
  2. Opskrifter>
  3. Aftensmad>
  4. Tilbehør>
  5. Grønt og kartofler>
  6. Bulgursalat med bolsjebeder

Sådan gør du

Åbn trin-for-trin-visning

Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.

Lad os komme igang

1.

Vask hænder.

Se videoen.

2.

Find ingredienser frem.

Salat:

3.

Kog bulguren efter pakkens anvisning. Lad bulguren køle helt af, når den er kogt.

4.

Skræl bolsjebeden, og skær den i tynde skiver. Læg skiverne ovenpå hinanden, og skær dem i tynde strimler. Se videoen.

5.

Filetér den ene af appelsinerne. Se videoen.

Skær appelsinen over på midten. Filetér den ene halvdel af appelsinen. Se videoen.

Dressing:

6.

Halver den anden appelsin. Pres saften fra den med en citruspresser. Kom saften op i en mellemstor skål.

Pres saften fra den anden halve appelsin med en citruspresser. Kom saften op i en mellemstor skål.

7.

Kom olivenolie og honning i skålen, og rør godt rundt.

8.

Tilsæt den afkølede bulgur, bolsjebedestavene og appelsinfileterne.

9.

Kom vand i en skål, og skyl persillen i vandet. Lad det dryppe af på et rent viskestykke. Se videoen.

10.

Hak persillen groft, og kom den op i bulgursalaten. Bland det hele godt sammen. Se videoen.

11.

Smag salaten til med salt og peber.

Næringsindhold per portion

Energi: 996 kJ / 238 kcal

Protein: 11 %

Kulhydrat: 65 %

Fedt: 18 %

Kostfibre: 6 %

Kokkeskolevideoer

Gulerod, ultratynde strimler

Gulerod, ultratynde strimler

Appelsin, filetere

Appelsin, filetere

Krydderurter, skylle

Krydderurter, skylle

Krydderurter, hakke

Krydderurter, hakke

Inspiration

Samlet tid: 30 min

Arbejdstid: 20 min

Samlet tid: 30 min

Arbejdstid: 30 min

Samlet tid: 30 min

Arbejdstid: 0 min

Samlet tid: 45 min

Arbejdstid: 30 min