
- >
- Opskrifter>
- Alt det andet>
- Tapas>
- Bønnefritter
Bønnefritter
Samlet tid: 60 min.
Arbejdstid: 25 min.
Sværhedsgrad: Nem

Hvem siger, grøntsager er kedelige? Her får du grønne bønner forklædt som pomfritter - salte, knasende, sprøde og lækre. Stooooop! Tænker du måske? Så er det bare fordi, du ikke har smagt dem endnu!
Tip: Drys dem med dit yndlingskrydderi, før du kommer dine bønne-fritter i ovnen.
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Du skal bruge
Ingredienser til bønnefritter
Ingredienser
1 pose frosne grønne bønner, optøede
3 spsk. smagsneutral olie, f.eks. rapsolie
½ tsk. salt

Grønne bønner

Olie

Salt
Køkkenredskaber til bønnefritter
1 spiseske
1 teske
1 stor skål
Bagepapir
1 bageplade

Spiseske

Teske

Stor skål

Bagepapir

Bageplade
Sådan gør du
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Lad os komme igang
1.
Vask hænder.
Se videoen.2.
Find ingredienser frem.
Sådan laver du opskriften
3.
Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
4.
Tag en stor skål frem. Kom bønner, olie og salt i skålen. Vend bønnerne godt rundt, så de er dækkede af olie og salt. Brug hænderne.
5.
Kom bagepapir på en bageplade. Hæld bønnerne ud på bagepladen, og sæt bagepladen i ovnen.
6.
Bag bønnefritterne i 35-45 minutter, til de er gyldne og sprøde. Vend bønnefritterne med en spatel eller en grydeske undervejs.
7.
Server dem lune, eller tag dem med i madpakken.
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Næringsindhold per portion
Energi: 592 kJ / 141 kcal
Protein: 7 %
Kulhydrat: 20 %
Fedt: 73 %
Heraf mættet fedt: 0,9 g.
Kostfibre: 0 %