- >
- Opskrifter>
- Aftensmad>
- Tilbehør>
- Dip, dressinger og sovs>
- Bechamelsovs
Bechamelsovs
Samlet tid: 30 min.
Arbejdstid: 30 min.
Sværhedsgrad: Nem
Ingen lasagne uden bechamelsovs!
Opskriften passer til en lasagne til 4 personer.
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Du skal bruge
Ingredienser til bechamelsovs
Bechamelsovs:
20 g. smør
2 spsk. hvedemel
4 dl. mælk
½ dl. vand
1 knivspids salt
1 knivspids peber
1 knivspids muskatnød
1 håndfuld revet ost
Evt. et lille stykke blåskimmelost
Smør
Hvedemel
Mælk
Vand
Salt
Peber
Muskat (stødt)
Parmesanost
Blåskimmelost
Køkkenredskaber til bechamelsovs
1 køkkenvægt
1 decilitermål
1 lille gryde
1 piskeris
1 spiseske
Køkkenvægt
Decilitermål
Lille gryde
Piskeris
Spiseske
Sådan gør du
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Lad os komme igang
1.
Vask hænder.
Se videoen.2.
Find ingredienser frem.
Bechamelsovs:
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
Smag til med parmesanost og evt. blåskimmelost
11.
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Næringsindhold per portion
Energi: 590 kJ / 141 kcal
Protein: 17 %
Kulhydrat: 30 %
Fedt: 52 %
Heraf mættet fedt: 5,5 g.
Kostfibre: 0 %
Kokkeskolevideoer