Sådan gør du

Åbn trin-for-trin-visning

Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.

Lad os komme igang

1.

Vask hænder.

Se videoen.

2.

Find ingredienser frem.

Sådan laver du opskriften

3.

Skyl, og skræl gulerødderne. Se videoen.

4.

Skær gulerødderne ud i store tern på cirka 2x2 centimeter. Kom gulerødderne i et ovnfast fad. Se videoen.

Skær gulerødderne ud i store tern på cirka 2x2 centimeter. Kom gulerødderne i et ovnefast fad. Se videoen.

Skær gulerødderne ud i store tern på cirka 2x2 centimeter. Kom gulerødderne i et ovnefast fad. Se videoen.

5.

Drys salt, chiliflager og sesam over gulerødderne. Hæld olie over gulerødderne. Bland det hele sammen.

6.

Tænd ovnen på 180 grader. Kom fadet med gulerødderne i ovnen. Bag gulerødderne i 25 minutter.

7.

Tag gulerødderne ud af ovnen. Sluk for ovnen. Server.

Næringsindhold per portion

Energi: 3447 kJ / 824 kcal

Protein: 16 %

Kulhydrat: 34 %

Fedt: 49 %

Heraf mættet fedt: 7,68 g.

Kostfibre: 0 %

Kokkeskolevideoer

Skrælle gulerod

Skrælle gulerod

Gulerod, skære i tern

Gulerod, skære i tern

Inspiration

Samlet tid: 30 min

Arbejdstid: 30 min

Samlet tid: 30 min

Arbejdstid: 30 min

Samlet tid: 15 min

Arbejdstid: 15 min

Samlet tid: 30 min

Arbejdstid: 30 min