Sådan gør du

Åbn trin-for-trin-visning

Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.

Lad os komme igang

1.

Vask hænder.

Se videoen.

2.

Find ingredienser frem.

Sådan laver du opskriften

3.

Tag et skærebræt og en stor skarp kniv. Skær torske-filéterne i store stykker.

4.

Tag et ovnfast fad, og pensl det med olie. Læg torske-stykkerne i fadet, og drys med salt. Vask hænder, når du har rørt ved rå fisk. Dæk fadet med husholdningsfilm, og stil det i køleskabet i mindst ½ time.

5.

Tænd ovnen på 130 grader. Stil en bagerist midt i ovnen.

6.

Tag fadet med torske-stykkerne ud af køleskabet. Pensl torske-stykkerne med olie.

7.

Stil fadet på bageristen i ovnen, og bag torskestykkerne i 10 minutter, til de er gennembagte. Skær et stykke torsk over. Når det er hvidt og fast i stedet for gennemsigtigt i midten, er torsken færdig.

Næringsindhold per portion

Energi: 499 kJ / 119 kcal

Protein: 80 %

Kulhydrat: 0 %

Fedt: 20 %

Kostfibre: 0 %

Inspiration

Samlet tid: 90 min

Arbejdstid: 63 min

Samlet tid: 30 min

Arbejdstid: 30 min

Samlet tid: 30 min

Arbejdstid: 20 min

Samlet tid: 90 min

Arbejdstid: 80 min