- >
- Opskrifter>
- Råvarer>
- Fisk og skaldyr>
- Bagt torsk
Bagt torsk
Samlet tid: 60 min.
Arbejdstid: 50 min.
Sværhedsgrad: Nem
God mad behøver ikke være svært. Torsk bagt i ovnen er super nemt og fuld af smag.
Tip: Server f.eks. med kartofler og en farverig rødbedesalat. Find opskriften på rødbedesalat her på GoCook.dk.
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Du skal bruge
Ingredienser til bagt torsk
Bagt torsk
1 spsk. olie til at pensle fadet
1 ½ spsk. olie til at pensle fadet
½ spsk. olie til at pensle fadet
450-500 g. torske-filet eller sej-filet
675-750 g. torske-filet eller sej-filet
225-250 g. torske-filet eller sej-filet
2 tsk. salt
3 tsk. salt
1 tsk. salt
1 spsk. olie til at pensle torsken
1 ½ spsk. olie til at pensle fadet
½ spsk. olie til at pensle fadet
Olie - smagsneutral
Torsk
Salt
Køkkenredskaber til bagt torsk
1 køkkenvægt
1 teske
1 spiseske
1 ovnfast fad
1 bagerist
Køkkenvægt
Teske
Spiseske
Ovnfast fad
Bagerist
Sådan gør du
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Lad os komme igang
1.
Vask hænder.
Se videoen.2.
Find ingredienser frem.
Bagt torsk:
3.
4.
5.
6.
7.
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Næringsindhold per portion
Energi: 499 kJ / 119 kcal
Protein: 80 %
Kulhydrat: 0 %
Fedt: 20 %
Kostfibre: 0 %