Sådan gør du

Åbn trin-for-trin-visning

Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.

Lad os komme igang

1.

Vask hænder.

Se videoen.

2.

Find ingredienser frem.

Bagt torsk:

3.

Tag et skærebræt og en stor skarp kniv. Skær torske-filéterne i store stykker.

4.

Tag et ovnfast fad, og pensl det med olie. Læg torske-stykkerne i fadet, og drys med salt. Vask hænder, når du har rørt ved rå fisk. Dæk fadet med husholdningsfilm, og stil det i køleskabet i mindst ½ time.

5.

Tænd ovnen på 130 grader. Stil en bagerist midt i ovnen.

6.

Tag fadet med torske-stykkerne ud af køleskabet. Pensl torske-stykkerne med olie.

7.

Stil fadet på bageristen i ovnen, og bag torskestykkerne i 10 minutter, til de er gennembagte. Skær et stykke torsk over. Når det er hvidt og fast i stedet for gennemsigtigt i midten, er torsken færdig.

Næringsindhold per portion

Energi: 499 kJ / 119 kcal

Protein: 80 %

Kulhydrat: 0 %

Fedt: 20 %

Kostfibre: 0 %

Inspiration

Samlet tid: 60 min

Arbejdstid: 25 min

Samlet tid: 120 min

Arbejdstid: 110 min

Samlet tid: 45 min

Arbejdstid: 35 min

Samlet tid: 30 min

Arbejdstid: 30 min