- >
- Opskrifter>
- Råvarer>
- Fisk og skaldyr>
- Argentinsk rejesandwich
Argentinsk rejesandwich
Samlet tid: 30 min.
Arbejdstid: 30 min.
Sværhedsgrad: Nem
Mikkel er på hvalsafari i Patagonien, hvor han bliver budt på lækker frokost:
”Det her er en af de bedste sandwich, jeg nogensinde har fået! Ikke nok med at den blev lavet og spist på en smuk, øde strand i Patagonien, men det var også lige efter, jeg havde sejlet i kajak ved siden af enorme hvaler. Vild oplevelse! Og så smager en sandwich bare altid godt, når man lige har været aktiv, er ude i naturen og i godt selskab. Så find dit yndlingsbrød frem, og pift det op med stegte kæmperejer. Tag en stor bid, og drøm dig ned til sol, sommer og hygge på stranden med udsigt til legende hvaler.
Godt brød, godt fyld og vanvittigt gode rejer = hvalsafari-sandwich fra Argentina. Velbekomme!”
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Du skal bruge
Ingredienser til argentinsk rejesandwich
Ingredienser:
4 store salatblade
4 tomater
6 tomater
2 tomater
32-40 stk. optøede og pillede kæmperejer
48-60 stk. optøede og pillede kæmperejer
16-20 stk. optøede og pillede kæmperejer
4 fed hvidløg
6 fed hvidløg
2 fed hvidløg
2 spsk. olie
3 spsk. olie
1 spsk. olie
2 tsk. salt
3 tsk. salt
1 tsk. salt
4 sandwichboller
6 sandwichboller
2 sandwichboller
4 spsk. mayonnaise
6 spsk. mayonnaise
2 spsk. mayonnaise
Tomat
Rejer
Hvidløg
Olie - smagsneutral
Salt
Ciabattaboller
Mayonnaise
Køkkenredskaber: til argentinsk rejesandwich
1 urtekniv
1 skærebræt
Køkkenrulle
1 spiseske
1 stegepande
1 teske
1 grydeske
1 brødrister
1 brødkniv
1 smørekniv
Urtekniv
Skærebræt
Køkkenrulle
Spiseske
Stegepande
Teske
Grydeske
Brødrister
Brødkniv
Kniv bestik
Sådan gør du
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Lad os komme igang
1.
Vask hænder.
Se videoen.2.
Find ingredienser frem.
Fyld:
3.
4.
Rejer:
5.
6.
7.
8.
9.
Saml sandwich:
10.
11.
12.
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Næringsindhold per portion
Energi: 1845 kJ / 441 kcal
Protein: 16 %
Kulhydrat: 41 %
Fedt: 42 %
Heraf mættet fedt: 2,75 g.
Kostfibre: 0 %
Kokkeskolevideoer