- >
- Opskrifter>
- Alt det andet>
- Morgenmad>
- Bagels med kanel og rosiner
Bagels med kanel og rosiner
Samlet tid: 90 min.
Arbejdstid: 30 min.
Sværhedsgrad: Medium
Bagels er mere end bare en bolle med hul i midten. Bagels skal faktisk koges, før de bliver bagt. Det gør, at de får en lidt sej konsistens. Med den her opskrift er det nemt at lave bagels, der lykkes hver gang. Spis kanel- og rosinbagels til morgenmad med smør eller flødeost på.
Opskriften giver 8 bagels.
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Du skal bruge
Ingredienser til bagels med kanel og rosiner
Bagels:
25 g. gær
3 dl. vand
2 spsk. sukker
2 spsk. honning
1 dl. rugmel
1 tsk. salt
2 tsk. stødt kanel
1 dl. rosiner
Ca. 6-7 dl. hvedemel
Vand til pensling
Gær
Vand
Sukker
Honning
Rugmel
Salt
Kanel (stødt)
Rosiner
Hvedemel
Køkkenredskaber til bagels med kanel og rosiner
1 decilitermål
1 stor skål
1 lille gryde
1 røreske
1 spiseske
1 teske
Husholdningsfilm
Bagepapir
1 bageplade
1 lille skarp kniv
1 rent viskestykke
1 kop
1 bagepensel
1 bagerist
Decilitermål
Stor røreskål
Lille gryde
Røreske
Spiseske
Teske
Husholdningsfilm
Bagepapir
Bageplade
Urtekniv
Viskestykke
Kop
Bagepensel
Bagerist
Sådan gør du
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Lad os komme igang
1.
Vask hænder.
Se videoen.2.
Find ingredienser frem.
Dej:
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
Form bagels:
12.
13.
14.
15.
Se videoen.
16.
17.
Pensel og bag bagels:
18.
Kom vand i en kop. Pensl dine bagels med vandet, og hæld ½ deciliter vand ned på bagepladen mellem dine bagels. Det laver damp, når dine bagels bager. Se videoen.
19.
Bag dine bagels i cirka 20 minutter. De skal være gyldne, og vandet skal være fordampet. Se videoen.
20.
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Næringsindhold per portion
Energi: 1080 kJ / 258 kcal
Protein: 10 %
Kulhydrat: 87 %
Fedt: 4 %
Kostfibre: 0 %
Kokkeskolevideoer