1. >
  2. Opskrifter>
  3. Desserter>
  4. Is og sorbet>
  5. Bær-is med yoghurt

Sådan gør du

Åbn trin-for-trin-visning

Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.

Lad os komme igang

1.

Vask hænder.

Se videoen.

2.

Find ingredienser frem.

Sådan laver du opskriften

3.

Smelt smør og sukker ved svag varme på en stegepande, til det er gyldent. Pas på, det ikke brænder på!

4.

Skær rugbrødet ud i tern, og kom rugbrødsternene på stegepanden. Rist dem gyldne i sukkeret i 5-7 minutter. Rør jævnligt rundt med en spatel. Se videoen.

5.

Sluk kogepladen. Hæld brødternene op i en lille skål.

6.

Kom de frosne bær og flormelis i en blender eller foodprocessor. Blend, til det er en ensartet konsistens uden klumper.

7.

Tilsæt yoghurt, og blend kort.

8.

Kom den blendede bæris i glas, og drys med sukkerristede rugbrødscroutoner.
Kom den blendede bæris i glas, og drys med sukkerristede rugbrødscroutonner.

Næringsindhold per portion

Energi: 1206 kJ / 289 kcal

Protein: 7 %

Kulhydrat: 69 %

Fedt: 24 %

Kostfibre: 0 %

Kokkeskolevideoer

Panderistning

Panderistning

Inspiration

Samlet tid: 30 min

Arbejdstid: 30 min

Samlet tid: 795 min

Arbejdstid: 30 min

Samlet tid: 740 min

Arbejdstid: 20 min

Samlet tid: 30 min

Arbejdstid: 18 min