Sådan gør du

Åbn trin-for-trin-visning

Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.

Lad os komme igang

1.

Vask hænder.

Se videoen.

2.

Find ingredienser frem.

Sukker-ristede rugbrødscroutoner:

3.

Smelt smør og sukker ved svag varme på en stegepande, til det er gyldent. Pas på, det ikke brænder på!

4.

Skær rugbrødet ud i tern, og kom rugbrødsternene på stegepanden. Rist dem gyldne i sukkeret i 5-7 minutter. Rør jævnligt rundt med en spatel. Se videoen.

5.

Sluk kogepladen. Hæld brødternene op i en lille skål.

Bæris:

6.

Kom de frosne bær og flormelis i en blender eller foodprocessor. Blend, til det er en ensartet konsistens uden klumper.

7.

Tilsæt yoghurt, og blend kort.

8.

Kom den blendede bæris i glas, og drys med sukkerristede rugbrødscroutoner.
Kom den blendede bæris i glas, og drys med sukkerristede rugbrødscroutonner.

Næringsindhold per portion

Energi: 1206 kJ / 289 kcal

Protein: 7 %

Kulhydrat: 69 %

Fedt: 24 %

Kostfibre: 0 %

Kokkeskolevideoer

Panderistning

Panderistning

Inspiration

Samlet tid: 75 min

Arbejdstid: 45 min

Samlet tid: 400 min

Arbejdstid: 15 min

Samlet tid: 740 min

Arbejdstid: 20 min

Samlet tid: 210 min

Arbejdstid: 30 min