![](/assets/images/menu-bg.jpg?width=1920&mode=crop&quality=80)
- >
- Opskrifter>
- Alt det andet>
- Desserter og drikke>
- Is og sorbet>
- Yoghurt-is med solbær
Yoghurt-is med solbær
Samlet tid: 30 min.
Arbejdstid: 30 min.
Sværhedsgrad: Nem
![](/media/jb2elcen/coop120516-_is3-800px.jpg?width=1920&heightratio=0.6666666666666666666666666667&mode=crop&quality=80)
Lav dine egne ispinde til en varm sommerdag. Hvis du ikke har ispindeforme, kan du bruge engangskrus og stikke ispinde eller kraftige sugerør i. Fyld dem dog kun halvt op, så de ikke bliver for tunge.Opskriften giver 6 ispinde.
Tip: Du kan også bruge friske bær.
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Du skal bruge
Ingredienser til yoghurt-is med solbær
Ingredienser
6 dl yoghurt
3 spsk. flormelis
6 tsk. solbærsyltetøj
![](/media/qi0fzlyx/yogurt1.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Yoghurt naturel
![](/media/iz1abknx/fdb_-flormelis.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Flormelis
![](/media/yrzdetzc/solbaer_marmelade-800px.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Solbærmarmelade
Køkkenredskaber til yoghurt-is med solbær
1 decilitermål
1 spiseske
1 teske
1 stor skål
1 røreske
Forme til 6 ispinde
![](/media/kkrhgigi/decilitermål-3000-px.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Decilitermål
![](/media/3dznadpq/spiseske-måleske-3000-px-2.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Spiseske
![](/media/jdubdacj/teske-som-måleske-3000-px.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Teske
![](/media/m5kdspa2/stor-røreskål-3000-px-3.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Stor røreskål
![](/media/otleyycw/røreske.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Røreske
Sådan gør du
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Lad os komme igang
1.
Vask hænder.
Se videoen.2.
Find ingredienser frem.
Sådan laver du opskriften
3.
Hæld yoghurt og flormelis i en skål, og rør det sammen.
4.
Kom 1 spiseske yoghurtblanding i 6 forme til ispinde.
5.
Kom 1 teske solbærsyltetøj oven på yoghurten. Bland det lidt sammen.
6.
Fyld ispinde-formene op med resten af yoghurtblandingen.
7.
Kom ispinde ned i hver form, og sæt ispindene i fryseren.
8.
Frys ispindene i mindst 3 timer.
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Næringsindhold per portion
Energi: 440 kJ / 105 kcal
Protein: 15 %
Kulhydrat: 55 %
Fedt: 31 %
Kostfibre: 0 %
Inspiration
Samlet tid: 30 min
Arbejdstid: 30 min
Samlet tid: 300 min
Arbejdstid: 15 min
Samlet tid: 420 min
Arbejdstid: 15 min