Sådan gør du

Åbn trin-for-trin-visning

Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.

Lad os komme igang

1.

Vask hænder.

Se videoen.

2.

Find ingredienser frem.

Pesto spejlæg:

3.

Skyl cherrytomaterne, og skær dem i halve.

4.

Rist eventuelt brødet i eller på en brødrister.

5.

Sæt en pande på blusset, og indstil til middel varme. Hvis varmen bliver for høj, vil pestoen sprøjte.

6.

Kom pestoen på panden.

7.

Slå ægget ud i en kop. Tjek for skaller. Kom ægget på panden. Gentag med det næste æg. Vask hænder 🙂 Se videoen.

Slå ægget ud i en kop. Tjek for skaller. Kom ægget på panden. Gentag med de næste æg. Vask hænder 🙂 Se videoen.

Slå ægget ud i en kop. Tjek for skaller. Kom ægget på panden. Vask hænder 🙂 Se videoen.

8.

Skyl spinaten i et dørslag, og lad den tørre helt.

Tip: Hvis du bruger spinat, der allerede er skyllet, kan du springe dette punkt over.

9.

Steg æggene. Kom den skyllede spinat på panden ved siden af æggene, indtil den er faldet sammen. Det tager 2-3 minutter.

Steg æggene. Kom den skyllede spinat på panden ved siden af æggene, indtil den er faldet sammen. Det tager 2-3 minutter.

Steg ægget. Kom den skyllede spinat på panden ved siden af ægget, indtil den er faldet sammen. Det tager 2-3 minutter.

10.

Vend æggene, hvis du ønsker blommen også skal være stegt. Steg æggene videre i 2 minutter.

Vend æggene, hvis du ønsker blommen også skal være stegt. Steg æggene videre i 2 minutter.

Vend ægget, hvis du ønsker blommen også skal være stegt. Steg ægget videre i 2 minutter.

11.

Skyl avocadoen. Flæk den på langs, og fjern stenene. Skrab avocadokødet ud med en ske. Skær kødet i skiver. Se videoen.

Skyl avocadoerne. Flæk dem på langs, og fjern stenene. Skrab avocadokødet ud med en ske. Skær kødet i skiver. Se videoen.

Skyl avocadoen. Flæk den på langs, og fjern stenene. Skrab avocadokødet ud med en ske. Skær kødet i skiver. Se videoen.

Anretning:

12.

Kom den stegte spinat og avocadoen på brødet.

Kom den stegte spinat og avocadoen på brødet.

Kom den stegte spinat og avocadoen på brødet.

13.

Kom et spejlæg oven på hver skive brød. Server tomaterne til.

Kom et spejlæg oven på hver skive brød. Server tomaterne til.

Kom spejlægget ovenpå brødet. Server tomaterne til.

14.

Drys evt. æggene med chiliflager, og smag til med salt og peber.

Drys evt. æggene med chiliflager, og smag til med salt og peber.

Drys evt. ægget med chiliflager, og smag til med salt og peber.

Næringsindhold per portion

Energi: 0 kJ / IKKE BEREGNET kcal

Protein: 0 %

Kulhydrat: 0 %

Fedt: 0 %

Kostfibre: 0 %

Kokkeskolevideoer

Æg, slå det ud af skallen

Æg, slå det ud af skallen

Avocado, udstene

Avocado, udstene

Inspiration

Samlet tid: 20 min

Arbejdstid: 20 min

Samlet tid: 40 min

Arbejdstid: 30 min

Samlet tid: 25 min

Arbejdstid: 15 min

Samlet tid: 45 min

Arbejdstid: 30 min