Sådan gør du

Åbn trin-for-trin-visning

Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.

Lad os komme igang

1.

Vask hænder.

Se videoen.

2.

Find ingredienser frem.

Æggesalat:

3.

Hæld vand i en gryde, så det lige kan dække æggene. Læg låg på gryden, og bring vandet i kog. Kog æggene i cirka 9-10 minutter. Se videoen.

Hæld vand i en gryde, så det lige kan dække æggene. Læg låg på gryden, og bring vandet i kog. Kog æggene i cirka 9-10 minutter. Se videoen.

Hæld vand i en gryde, så det lige kan dække æggene. Læg låg på gryden, og bring vandet i kog. Kog æggene i cirka 9-10 minutter. Se videoen.

4.

Hæld det kogende vand fra. Få evt. hjælp af en voksen. Hæld koldt vand over ægget, og pil det.

5.

Hak æblet og ægget i fine tern. Læg dem i en lille skål.

6.

Kom cremefraiche, mayonnaise, karrypulver og sennep o pi skålen, og rør æggesalaten sammen med en teske.

7.

Smag til med salt og peber og evt. mere sennep.

Saml sandwich:

8.

Skær en bagel over i to, og smør flødeost på den nederste del.

9.

Kom salat ovenpå, og smør æggesalaten på med en ske.

10.

Vælg topping (f.eks. peberfrugt, æble el. krydderurter), og kom det på bagelen. Læg den øverste halvdel af bagelen ovenpå. Gør det samme med de andre bagels. Server dem straks, eller pak dem ind til madpakken.
Vælg topping (f.eks. peberfrugt, æble el. krydderurter), og kom det på bagelen. Læg den øverste halvdel af bagelen ovenpå. Gør det samme med den anden bagel. Server dem straks, eller pak dem ind til madpakken.

Næringsindhold per portion

Energi: 1731 kJ / 414 kcal

Protein: 14 %

Kulhydrat: 50 %

Fedt: 35 %

Heraf mættet fedt: 6,9 g

Kostfibre: 0 %

Kokkeskolevideoer

Koge æg

Koge æg

Inspiration

Samlet tid: 90 min

Arbejdstid: 35 min

Samlet tid: 30 min

Arbejdstid: 30 min

Samlet tid: 60 min

Arbejdstid: 45 min

Samlet tid: 30 min

Arbejdstid: 25 min