Sådan gør du

Åbn trin-for-trin-visning

Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.

Lad os komme igang

1.

Vask hænder.

Se videoen.

2.

Find ingredienser frem.

Sådan laver du opskriften

3.

Læg æggene i en lille gryde. Hæld vand i gryden, så vandet lige dækker æggene. Læg låg på gryden, og bring vandet i kog. Kog æggene i cirka 10 minutter.
Læg ægget i en lille gryde. Hæld vand i gryden, så vandet lige dækker ægget. Læg låg på gryden, og bring vandet i kog. Kog ægget i cirka 10 minutter.

4.

Hæld det kogende vand fra. Få evt. hjælp af en voksen. Hæld koldt vand over ægget, og pil det.

5.

Hak æblet og ægget i fine tern. Læg dem i en lille skål.

6.

Kom cremefraiche, mayonnaise, karrypulver og sennep o pi skålen, og rør æggesalaten sammen med en teske.

7.

Smag til med salt og peber og evt. mere sennep.

8.

Skær en bagel over i to, og smør flødeost på den nederste del.

9.

Kom salat ovenpå, og smør æggesalaten på med en ske.

10.

Vælg topping (f.eks. peberfrugt, æble el. krydderurter), og kom det på bagelen. Læg den øverste halvdel af bagelen ovenpå. Gør det samme med de andre bagels. Server dem straks, eller pak dem ind til madpakken.
Vælg topping (f.eks. peberfrugt, æble el. krydderurter), og kom det på bagelen. Læg den øverste halvdel af bagelen ovenpå. Gør det samme med den anden bagel. Server dem straks, eller pak dem ind til madpakken.

Næringsindhold per portion

Energi: 1731 kJ / 414 kcal

Protein: 14 %

Kulhydrat: 50 %

Fedt: 35 %

Heraf mættet fedt: 6,9 g

Kostfibre: 0 %

Inspiration

Samlet tid: 120 min

Arbejdstid: 95 min

Samlet tid: 60 min

Arbejdstid: 52 min

Samlet tid: 60 min

Arbejdstid: 45 min

Samlet tid: 30 min

Arbejdstid: 30 min