Sådan gør du

Åbn trin-for-trin-visning

Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.

Lad os komme igang

1.

Vask hænder.

Se videoen.

2.

Find ingredienser frem.

Skær frugterne:

3.

Skrab kernerne ud af melonen med en ske.

4.

Skær kugler ud af melonen med skeen. Kom dem op i en stor skål.

5.

Nip jordbærrene og skyl dem godt. Skær jordbærrene i kvarte, og kom dem op i skålen. Se videoen.

6.

Skyl hindbær og blåbær, og kom dem op i skålen.

7.

Skyl og skær ananasen i tern. Kom ternene op i skålen. Kom ananas-ternene op i skålen. Se videoen.

8.

Skræl bananen, skær den i skiver og kom den op i skålen.

Flødeskum:

9.

Kom piskefløde i en skål og pisk den til flødeskum med en håndmixer. Se videoen.

10.

Rør vaniljesukker i flødeskummen. Vend flødeskummen i frugtsalaten, så har du abemad!

Næringsindhold per portion

Energi: 1205 kJ / 288 kcal

Protein: 4 %

Kulhydrat: 48 %

Fedt: 48 %

Heraf mættet fedt: 9,5 g.

Kostfibre: 0 %

Kokkeskolevideoer

Jordbær, nippe

Jordbær, nippe

Ananas, skylle og skære

Ananas, skylle og skære

Flødeskum, piske

Flødeskum, piske

Inspiration

Samlet tid: 30 min

Arbejdstid: 20 min

Samlet tid: 60 min

Arbejdstid: 45 min

Samlet tid: 60 min

Arbejdstid: 60 min