Skinkestrimler

Skinkestrimler er kød fra grisens lår, som er skåret i strimler. Skinkekød har en fin og mager smag. Skinkestrimler er ofte forkogte, så du behøver ikke at tilberede det. Du kan dog stege skinkestrimlerne i lidt olie på en pande. Pas på det ikke steger for længe, så bliver det tørt.

Du kan fx bruge skinkestrimler på pizza.

Holdbarhed

6 måneder i fryseren

10 dage i køleskabet (Uåbnet)

2 dage i køleskabet (Åbnet)

Opbevaring

Opbevar skinkestrimler i køleskabet. Her kan de holde sig i op til 2 dage. Vent med at åbne pakken til du skal bruge kødet. Du kan også komme skinkestrimler i fryseren. Tag kødet ud af emballagen, og læg det i en frysepose. Tø altid frossen kød op i køleskabet. 

Retter med skinkestrimler

Samlet tid: 120 min

Arbejdstid: 40 min

Samlet tid: 180 min

Arbejdstid: 50 min

Samlet tid: 60 min

Arbejdstid: 60 min

Samlet tid: 60 min

Arbejdstid: 45 min