1. >
  2. Leksikon>
  3. Kød og indmad>
  4. Grisekød>
  5. Skinke (skiveskåret)

Skinke (skiveskåret)

Skinke i skiver er skiver af grisekød. Man kan få skinke i flere varianter som for eksempel kogt, røget og lufttørret skinke.

Skinke kan man spise som pålæg på rugbrød eller eksempelvis i pizzasnegle.

Holdbarhed

6 måneder i fryseren

12 dage i køleskabet (Uåbnet)

5 dage i køleskabet (Åbnet)

Opbevaring

Opbevar skinke i køleskabet. Du kan også komme skinke i fryseren. Tø altid skinke op i køleskabet. 

Retter med skinke (skiveskåret)

Samlet tid: 30 min

Arbejdstid: 30 min

Samlet tid: 30 min

Arbejdstid: 24 min

Samlet tid: 30 min

Arbejdstid: 25 min

Samlet tid: 60 min

Arbejdstid: 40 min