Pølser

Pølser kan være lavet med forskellige typer af kød. For eksempel grisekød, oksekød eller lammekød. Kødet bliver lavet til en fars, som man kommer ind i en tarm. Pølser kan du koge eller stege, før du spiser dem. Du kan også få tørrede pølser som fx chorizopølse eller pølser til pålæg på brød som kødpølse eller spegepølse. 

Holdbarhed

1 måned i køleskabet (Uåbnet)

7 dage i køleskabet (Åbnet)

2 måneder i fryseren

Opbevaring

Opbevar pølser i køleskabet. Når der ikke er åbnet for pakken, kan de holde sig i en måned. Når du har åbnet pakken, kan de kun holde sig i 7 dage. I fryseren kan de holde sig i 2 måneder.  

Retter med pølser

Samlet tid: 60 min

Arbejdstid: 60 min

Samlet tid: 30 min

Arbejdstid: 10 min

Samlet tid: 180 min

Arbejdstid: 135 min

Samlet tid: 30 min

Arbejdstid: 30 min