Sådan gør du

Åbn trin-for-trin-visning

Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.

Lad os komme igang

1.

Vask hænder.

Se videoen.

2.

Find ingredienser frem.

Sådan laver du opskriften

3.

Tænd grillen. Få eventuelt hjælp af din mor eller far.

4.

Hvis du bruger grillspyd af træ, så læg dem i et fad. Dæk dem med vand og lad dem trække i cirka 15 minutter.

5.

Pil og hak hvidløg fint. Kom det op i en skål. Se videoen.

6.

Pres saften fra limen. Kom det op i skålen til hvidløget. Se videoen.

7.

Kom olie, honning og soja ned i skålen. Rør det hele sammen.

8.

Skær grillpølser og kylling ud i små stykker, som passer til grillspydene.

9.

Kom kyllingestykkerne i marinaden og lad dem trække i cirka 20 minutter. Vask hænder når du har rørt ved råt kød.

10.

Tag et rent skærebræt. Skyl peberfrugt og squash. Skær dem i små tern, der passer til grillspyddene.

11.

Skyl cherrytomaterne.

12.

Kom pølser, kylling, squash, peberfrugt og tomater på spyddene i den rækkefølge, du kunne tænke dig. Fortsæt til du har lavet 8 spyd i alt.
Kom pølser, kylling, squash, peberfrugt og tomater på spyddene i den rækkefølge, du kunne tænke dig. Fortsæt til du har lavet 12 spyd i alt.
Kom pølser, kylling, squash, peberfrugt og tomater på spyddene i den rækkefølge, du kunne tænke dig. Fortsæt til du har lavet 4 spyd i alt.

13.

Når grillen er varm, så kom spyddene på grillen. Få eventuelt hjælp fra din mor eller din far. Vend dem undervejs og steg dem, til kyllingestykkerne er gennemstegte.

Næringsindhold per portion

Energi: 699 kJ / 167 kcal

Protein: 43 %

Kulhydrat: 26 %

Fedt: 31 %

Kostfibre: 0 %

Kokkeskolevideoer

Hvidløg, hakke

Hvidløg, hakke

Citrusfrugt, presse

Citrusfrugt, presse

Inspiration

Samlet tid: 30 min

Arbejdstid: 30 min

Samlet tid: 50 min

Arbejdstid: 30 min

Samlet tid: 70 min

Arbejdstid: 20 min