Chorizo

Chorizo er en spansk pølse, der er lavet af grisekød. Den har en rød farve og en stærk, krydret smag. Chorizo kan både være frisk og tørret.

Brug chorizo som fyld i en sandwich, eksempelvis i foccacia med avokadosmørelse, pølse, kål og fennikel eller i en pastaret.

 

Smag: Stærk.

Holdbarhed

3 måneder i fryseren

14 dage i køleskabet (Åbnet)

Opbevaring

Opbevar chorizo i køleskabet. Pak den godt ind i for eksempel en frysepose eller husholdningsfilm. I køleskabet kan den holde sig i cirka 14 dage. Du kan også komme chorizo i fryseren. Her kan den holde sig i cirka 3 måneder.

Retter med chorizo

Tærte med chorizo

Sværhedsgrad: Medium

Samlet tid: 90 min

Arbejdstid: 45 min

Sandwich-toast med chorizo og cheddar

Sværhedsgrad: Nem

Samlet tid: 30 min

Arbejdstid: 30 min

Pizza med blomkålsbund

Sværhedsgrad: Medium

Samlet tid: 90 min

Arbejdstid: 60 min

One pot pasta med chorizo og spinat

Sværhedsgrad: Nem

Samlet tid: 40 min

Arbejdstid: 30 min