Østerssovs

Østerssovs er en tyk sovs lavet af soja, sukker og østers. Der er østers i østerssovs, men den smager faktisk ikke af fisk (skaldyr). Østerssovs stammer fra Kina, Thailand og Japan, og der bruger man den også i dag. Den er rigtig god til at give ekstra smag til kød- og grønsagsretter, fordi den både er salt, sød og smager af umami.

Du kan bruge østerssovs i fx wokretter med forskellige grøntsager og kød.

 

Smag: Sødt og umami.

 

Smag: Sødt og umami.

Holdbarhed

2 år på hylden (Uåbnet)

Opbevaring

Uåbnet: I køkkenskab

Åbnet: I køleskab

Retter med østerssovs

Samlet tid: 30 min

Arbejdstid: 30 min

Samlet tid: 45 min

Arbejdstid: 45 min

Samlet tid: 45 min

Arbejdstid: 45 min