Naanbrød

Naan-brød er et indisk fladbrød, som tit er pyntet med små, sorte frø (kaldet ‘Jomfruen i det grønne’ eller nigellafrø) eller med krydderolie. Brug naan-brød som tilbehør til indisk mad eller gryderetter. Du kan købe naan-brød færdiglavet eller lave dem selv. Find opskriften her på gocook.dk.

Holdbarhed

1 uge på bordet (Uåbnet)

3 dage på bordet (Åbnet)

5 dage i køleskabet (Åbnet)

Opbevaring

Opbevar naan-brød i en lufttæt beholder på køkkenbordet. Når du har åbnet pakken, kan brødene holde sig op til 3 dage. Du kan også komme naan-brød i køleskabet, men her bliver de hurtigere tørre. Hjemmelavet naan-brød kan holde sig lidt kortere tid. 

Retter med naanbrød

Samlet tid: 60 min

Arbejdstid: 45 min

Samlet tid: 60 min

Arbejdstid: 35 min

Samlet tid: 30 min

Arbejdstid: 5 min

Samlet tid: 60 min

Arbejdstid: 60 min