1. >
  2. Leksikon>
  3. Frugt og bær>
  4. Kirsebærsovs

Kirsebærsovs

Kirsebærsovs er en tyk, sød sovs lavet af kirsebær. Lun kirsebærsovsen i en gryde, og brug til at hælde over risalamanden til jul. Sovsen skal ikke koge. Find opskriften på hjemmelavet risalamande her på gocook.dk.

Holdbarhed

1 år på hylden (Uåbnet)

1 uge i køleskabet (Åbnet)

Opbevaring

Opbevar glasset eller kartonen med kirsebærsovs i et køkkenskab eller en køkkenskuffe. Når du har åbnet glasset/kartonen, skal du stille det i køleskabet. Når sovsen har været varm, kan den holde sig 1 dag i køleskab. 

Retter med kirsebærsovs

Samlet tid: 60 min

Arbejdstid: 30 min

Samlet tid: 135 min

Arbejdstid: 10 min

Samlet tid: 80 min

Arbejdstid: 40 min

Samlet tid: 420 min

Arbejdstid: 15 min