Hvidløg

Et hvidløg består af mange små hvide løg. De kaldes for fed. Hvidløg smager kraftigt og stærkt. Pil den tørre hvide skal af fedet, før du bruger det. Hak hvidløget fint med en kniv eller pres det i en hvidløgspresser. I nogle retter skal du bruge hele fed.

Du kan for eksempel bruge hvidløg i en fiskeragout.

 

Smag, rå: Stærk.

Smag, bagt: Sødt.

Holdbarhed

6 måneder på hylden

Opbevaring

Du kan opbevare hvidløg i et køkkenskab eller en køkkenskuffe. Du kan også opbevare hvidløg i køleskabets køkkenskuffe. 

Retter med hvidløg

Kyllingespyd med peanutsovs

Sværhedsgrad: Medium

Samlet tid: 60 min

Arbejdstid: 40 min

Pita med falafel og ærtedip

Sværhedsgrad: Medium

Samlet tid: 60 min

Arbejdstid: 60 min

Thousand Island-dressing

Sværhedsgrad: Nem

Samlet tid: 30 min

Arbejdstid: 30 min

Farsbrød med yoghurtdip

Sværhedsgrad: Medium

Samlet tid: 90 min

Arbejdstid: 60 min